MUUTO Compile Reol (konfig.7) - Sort

Varenummer:
140100

Moderne, stilfuldt og fleksibelt reolsystem fra Muuto

12.795,00 DKK

Bestillingsvare - Leveringstid 7-14 dage

5 stjerner på TrustPilot

FRAGT FRA 19 DKK

Muuto Compile er en elegant og stilfuld reol i pulverlakeret stål, og en moderne fortolkning af det klassiske reolsystem. Compile reolsystemet fra Muuto er en reolsystemløsning, som er designet af Cecilie Manz. med inspiration fra hverdagen, hvor behovet for fleksibel opbevaringsplads var det afgørende element.
Compile reolsystemet er fremstillet i pulverlakeret stål og kan opstilles så det opfylder netop dine særlige behov. Et reolniveau består af en hyldeplade og to rørkonstruktioner, som fås i tre forskellige højder. Dermed kan man selv bestemme, hvor meget afstand der skal være mellem de forskellige hylder.
Compile reolsystemet kan i princippet bygges lige så højt man ønsker det, men Muuto anbefaler dog en maksimal højde på 2,25 m. Af sikkerhedsmæssige årsager skal Compile reolsystemet fra Muuto altid fastgøres til væggen med vægbeslag. Først når Compile reolen er fastgjort til væggen, kan man bygge reolsystemet så højt, som man ønsker.

Muuto Compile Configuration 7 består af syv hylder. På billedet er første og anden hylde niveau, forbundet med den mellemhøje rørkonstruktion. Afstanden mellem det anden og tredje hylde niveau er forbundet med den lave rørkonstruktion. Tredje og fjerde hylde niveau er forbundet med den høje rørkonstruktion og reolens fjerde og femte hylde niveau afsluttes så med endnu en af de lave rørkonstruktioner. Tilsammen giver det en flot og luftig reolløsning.

Farve: Sort
Materiale: Pulverlakeret stål
Størrelse: H: 151 cm. x D:42 cm. x L: 242 cm. 
Rengøring: Nemt at med blød klud

Forventet Levering:  Ca. 1-2 uger