MUUBS Spisebord Rockefeller - Grå/Natural 200 cm.

Varenummer:
8050000107

Super flot spisebord fra MUUBS med bordplade i støbt beton og benbukke i kraftig neutral teaktræ. OBS: I øjeblikket i rest på ubestemt tid - Du kan skrive til os og vi vil kontakte dig så sanrt vi har en dato for ny levering.


 

18.995,00 DKK

Bestillingsvare - Se forventet lev. dato

5 stjerner på TrustPilot

FRAGT FRA 19 DKK

Super flot spisebord fra MUUBS med bordplade i støbt beton og benbukke i kraftig neutral teaktræ. 
Rockefeller bordet består af en danskproduceret fiberbeton plade sat på bordbukke af genbrugs-teaktræ fra Bali. Da bordpladen er pålagt løst kan bukkene placeres frit under bordet så de passer bedst i forhold til placering af stole. Ved længde 320 cm er det vigtigt de ikke placeres helt ude i enderne, da bordpladene vil begynde at hænge. Fiberbeton er et håndlavet produkt - et materiale af cement og kvartssand iblandet glasfiber. Denne kombination giver en meget let plade med en høj styrke og et moderne udtryk. Da pladerne støbes og bearbejdes individuelt, får hver plade sit eget udtryk.Bordpladen kan have små lufthuller og ujævnheder fra støbeprocessen. Dette har ingen betydning for bordets kvalitet. Beton og enkelte støbeprocesser hvorved der kan forekomme farveforskelle. Fiberbeton kan tåle at stå ude året rundt, dog må man påregne en vis patina forårsaget af sol og vand. Bordpladen skal behandles med en sæbeopløsning, for at gøre det mest muligt smudsafvisende.
Farve: Farve: Grå/Natural
Længde: 200 cm
Højde: 76 cm
Bredde: 100 cm
Bordplade: Beton
Benbukke: Neutral Teaktræ

Design: Muubs

Alle møbler og stole fra MUUBS er bestillingsvarer og leveres direkte fra fjernlager. Du vil blive kontaktet pr. telefon eller mail vedr. leveringstid og forsendelse. Såfremt bordet ikke er på lager hos leverandøren kan leveringstiden være op til ca. 4 uger.