Karmameju BODY OIL WILD 03 - Limited Edition

Varenummer:
SC BO WI AN

Karmameju lancerer i anledning af deres 20 års fødselsdag, deres 3 skønne body oils i en Limited Edition. Sælges i begrænset udgave og kun så længe lager haves.

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 319,00 DKK

Du sparer 9%

På Lager

5 stjerner på TrustPilot

FRAGT FRA 19 DKK

Vær med til at fejre at det nu er 20 år side at Mette Skjærbæks besluttede sig for at stifte Karmameju og forkæle os med de lækreste skønhedsprodukter. De tre Limited Edition Body Oils er i denne anledning alle blevet udsmykket med smukke håndtegnede illustrationer af Sofie Nordstrøm.


Karmameju WILD Body Oil 03 forfrisker og stimulerer huden og giver energi til alle sanser. Plejende og nærende med højt indhold af antioxidanter.
Karmameju WILD body oil 03 er en opstrammende kropsolie, som er rig på dynamiske antioxidanter og essentielle fedtsyrer som vil kickstarte din dag. Mandelolie og økologisk jomfruolivenolie er blandet med friske og opkvikkende æteriske olier fra citrusfrugter, mynte og blomster, som giver energi til krop og sind. Naturlige antimikrobielle olier, udvundet af grapefrugt, litsea cubeba-træet, citrongræs og patchouli, renser og revitaliserer huden. Kølende og beroligende lavendel, grøn mynte og sød appelsin balancerer denne lette olie, som nemt trænger ind og giver huden næring, fugt og glød.

Brugsvejledning:
- Brug dagligt for at fugte, afbalancere og berolige huden
- Kan bruges som en dybt afslappende og luksuriøs massageolie for at opnå terapeutisk lindring af ømme muskler
- Giver velvære og beskyttelse efter barbering og solbadning
- Varm en lille mængde mellem hænderne og påfør når det er nødvendigt
Forsigtig / I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles godt med varmt vand. Lav altid en hudtest. Må ikke indtages. Kan indeholde spor af nøddeolie. Må ikke anvendes på babyer og under graviditet. Opbevares på et køligt sted væk fra direkte sollys.

Indhold: 200 ml.
Design: Karmameju