Karmameju BODY OIL MILD 02 - Rejsestørrelse

Varenummer:
SC BO MI TS

Nærende og beroligende kropsolie til pleje af sart hud - Praktisk Travel Size på 50 ml.

Pris: 99,00 DKK

Specialpris 79,00 DKK

Du sparer 20%

På Lager

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 39 DKK

Karmameju BODY OIL 02 - MILD er en nærende og beroligende kropsolie til pleje af sart hud. De rene økologisk oliven- og jojobaolie nærer og genopretter selv meget tør hud. Beroligende og rensende lavendel og kamille letter nervøse spændinger. Dild frøolie opliver sindet og letter bøvl med maven såsom kvalme, kolik og PMS. MILD er perfekt til daglig brug på sart hud og sikker og skånsom til brug under graviditeten og til små og store børn.
Karmameju bodyoil MILD er den reneste, blide og milde kropsolie til alle aldre, også til nyfødte babyer.
Helt uden konseveringsmidler og andre syntetiske stoffer, samt med maximum indhold på 1% af æteriske olier er denne olie ideel til sart hud, men plejende nok til alle hudtyper med det høje indhold af økologisk oliven og jojoba olie.


Anvendelse:
- Anvend dagligt på hele kroppen for at berolige og fugte følsom og sart hud.
- Terapeutisk kærlig massage: varm olien mellem hænderne og brug blide rytmiske bevægelser.
- Tilføj 5 til 10 ml i varmt vand og tag et beroligende og nærende bad.
- Perfekt til babymassage og til at forebygge strækmærker under graviditet.


FORSIGTIG: I tilfælde af kontakt med øjnene, skylles godt med varmt vand. Dette produkt indeholder mindre end 1% rene æteriske olier som anbefalet til babyer.
BEMÆRK: Indeholder nøddeolie. Hudtest anbefales. Søg professionel rådgivning under graviditet og amning ved anvendelse af æteriske olier. Opbevar køligt.


Tag karmamejus luksus og velvære med dig på rejsen. Rejs nemt og bekvemt med karmamejus hårpleje og hudpleje i rejsestørrelse på 50 ml. som passer perfekt til håndtasken eller kabinebagagen.
Indhold: 50 ml.
Design: Karmameju