Ifølge ny EU-lovgivning (GDPR - General Data Protection Regulation) skal alle virksomheder skærpe deres processer for opsamling og behandling af deres kunders persondata. Loven om beskyttelse af persondata træder i kraft den 25. maj 2018.

Lunde Trading  A/S Privatlivspolitik (Privacy statement)

Lunde Trading respekterer dit privatliv. Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver dine rettigheder til privatliv og vores forpligtelse til at sikre dine personoplysninger. Lunde Trading A/S er et dansk selskab med juridisk adresse i Danmark, som sælger møbler og interiør via internethandel. Lunde Trading A/S har hovedkontor i Silkeborg, og er underlagt den europæiske persondatalovgivning, herunder den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Alle større beslutninger i Lunde Trading A/S vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger træffes af ledelsen som er den databeskyttelsesansvarlige (Data Protection Officer). Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger er tilgængelig på vores hjemmeside

Anvendelsesområde og accept

Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger er gældende for alle forretningsprocesser og for alle Lunde Tradings hjemmesider, domæner, mobile løsninger, cloudtjenester og communities.
Erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger leverer oplysninger om databehandlingen, som udføres af Lunde Trading, når Lunde Trading afgør, til hvilket formål og med hvilke hjælpemidler behandlingen udføres (Lunde Trading optræder som dataansvarlig).
Personoplysninger er oplysninger, som kan identificere dig som person, eksempelvis e-mailadresse, postadresse eller telefonnummer etc. Det er for os nødvendigt at behandle dine personoplysninger for at kunne betjene vores kunder. Undlad venligst at bruge Lunde Tradings Hjemmesider eller vores tjenester, hvis du ikke kan acceptere måden, hvorpå vi behandler personoplysninger i henhold til denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis data vi behandler

Lunde Trading behandler personoplysninger om kunder, jobsøgere og personer som henvender sig til os via mail eller andre kanaler. Vores erklæring i disse henseender kan findes i afsnittet – Lunde Trading som dataansvarlig.
I denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger kan registrerede også være benævnt som personer eller du/dig.

Lunde Trading som dataansvarlig

Hvordan behandler Lunde Trading persondata i sin rolle som dataansvarlig?

Når Lunde Trading afgør, til hvilket formål og med hvilke hjælpemidler behandlingen af dine personoplysninger udføres, optræder dette selskab som dataansvarlig. Dette indbefatter scenarier, hvor Lunde Trading indsamler personoplysninger, i sammenhæng med at du er jobsøgende, eller at du er kunde hos os.

Hvorfor vi behandler personoplysninger

Kunderoplysninger:
For at kunne opfylde vores kundeforpligtigelser har Lunde Trading brug for oplysninger om dig i din rolle som kunde. Formålene med at behandle disse personoplysninger er:

- at udføre salgs til Kunder
- at levere de ønskede produkter og tjenester til Kunder
- at gennemføre leverancer i overensstemmelse med aftaler indgået med dig
- at behandle ordrer, fakturering, betalinger og anden finansiel opfølgning
- at forbedre og udvikle kvaliteten, funktionaliteten og brugeroplevelsen af vores produkter, tjenester og Lunde Tradings sider.
- Personoplysninger i form af fakturaer opbevares i vores system i op til 5 år af regnskabsmæssige årsager.

Det juridiske grundlag for at behandle personoplysninger i henhold til de ovenfor angivne formål i bogstav er primært baseret på, at Lunde Trading ud fra et forretningsperspektiv har en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger på en måde, som efter vores overbevisning ikke er i konflikt med dine rettigheder vedrørende persondatabeskyttelse og selvbestemmelse.

Lunde Trading behandler personoplysninger om Kunder med henblik på markedsføring. For at kunne levere målrettet og relevant indhold til potentielle Kunder opbygger Lunde Trading en interesseprofil baseret på din aktivitet og dine valg og handlinger på Lunde Tradings Sider samt din respons på marketing indhold per e-mail. Det juridiske grundlag for en sådan behandling er primært dit samtykke.

I afsnittene nedenfor kan du læse, hvordan vi danner sådanne profiler, hvordan du kan justere profilen, samt hvordan du tilbagekalder dit samtykke.

Om Jobsøgere

Hvis du søger jod hos Lunde Trading A/S, behandler vi personoplysninger for at evaluere dit potentiale som Lunde Trading -medarbejder. Det juridiske grundlag for en sådan behandling er dit samtykke.

Hvordan vi indsamler dine personoplysninger

Generelt indsamler Lunde Trading personoplysninger direkte fra dig.

Vi anvender også cookies og andre sporingsteknologier, når du bruger Lunde Tradings Sider og når du interagerer med os per e-mail, for at optimere din oplevelse af Lunde Trading og vores sites. Se venligst afsnittet ‘Automatiske dataindsamlingsværktøjer’, for yderligere information om, hvordan disse teknologier virker og dine rettigheder i denne sammenhæng.

I nogle tilfælde kan vi også indsamle oplysninger om dig fra andre kilder. Disse kilder kan være Lunde Tradings marketingpartnere, offentlige kilder eller sociale netværk tilhørende tredjepart. Lunde Trading vil være i stand til at kombinere personoplysninger om dig indsamlet fra én kilde med oplysninger indhentet fra en anden kilde. Dette giver os et mere fuldkomment billede af dig, hvilket også giver os mulighed for at betjene dig på en mere relevant måde med en højere grad af personalisering.

Automatiske dataindsamlingsværktøjer

Lunde Trading bruger forskellige sporingsteknologier for at indsamle oplysninger om dine aktiviteter på vores sider, og dine interaktioner med os. Nedenfor er nogle eksempler.
Cookies og Pixels:
Cookies er små tekstfiler, som indeholder en tegnstreng og laver en unik identifikation af en bruger. De sendes tilbage til hjemmesiden og/eller tredjeparter. De fleste browsere er oprindelig sat op til at acceptere cookies, eftersom det kræves af de fleste hjemmesider for at kunne tilgå dem. Du kan dog ændre dine browserindstillinger, således at din browser generelt kan afvise cookies, blokere cookies fra tredjepart eller angive, når der sendes en cookie.

Tracking pixels er scripts, som afvikles, når en bruger lander på en hjemmeside eller åbner en e-mail. Selve pixlen er ikke synlig og kan kun ses i sitets eller e-mailens HTML. Scriptet gør, at der downloades en tredjeparts cookie på din computer, eller som registrerer, at e-mailen er blevet åbnet.

Hvis du ønsker at vide mere om cookies, og hvordan de virker, besøg venligst www.allaboutcookies.org.

Google-cookies og teknologier.

Google Analytics: Denne cookie giver os mulighed for at se oplysninger om website aktiviteter for brugere, herunder - men ikke begrænset til - sidevisninger, kilde og tidsforbrug på en hjemmeside. Oplysningerne er anonymiserede og vises som tal, hvilket betyder, at de ikke kan spores tilbage til enkeltpersoner. Dette hjælper med til at beskytte dit privatliv. Ved at bruge Google Analytics kan vi se, hvilket indhold der er populært på vores sider, og vi bestræber os på at give dig mere af det, du kan lide at læse og se.

Google Analytics Remarketing: Placerer cookies på din computer, hvilket betyder, at når du forlader vores hjemmeside, kan Google vise dig annoncer om Lunde Trading, som du måske er interesseret i baseret på din tidligere adfærd på vores hjemmeside. Disse oplysninger er ikke personligt identificerbare.

Google AdWords: Ved at anvende Google Adwords er vi i stand til at se, hvilke sider der var behjælpelige med at føre til indsendelser via vores kontaktformular. Dette giver os mulighed for at gøre bedre brug af vores budget. Disse oplysninger er ikke personligt identificerbare.

Google Adwords Remarketing: Placerer cookies på din computer, hvilket betyder, at når du forlader vores hjemmeside, kan Google vise dig annoncer om Lunde Trading, som du måske er interesseret i baseret på din tidligere adfærd på vores hjemmeside. Disse oplysninger er ikke personligt identificerbare.

Du kan i fremtiden forhindre, at de oplysninger, som dannes af Google-cookien om din brug af vores sites, bliver indsamlet og behandlet af Google ved at downloade og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on for din nuværende webbrowser. Denne Add-on er tilgængelig på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Facebook og Cookies:

Facebook Remarketing: Facebooks tracking pixel placerer cookies på din computer, som fortæller Facebook, at du har tjekket websitet. Vi går derefter ud fra, at du har en interesse for Lunde Trading og indholdet på dette site. Når du besøger Facebook, vil du derefter blive eksponeret for oplysninger eller reklamer med lignende indhold. Brug venligst dine privatlivsindstillinger på Facebook for at begrænse eksponeringen for markedsføring af denne type.

Hvilke personoplysninger behandler vi:

Typen af personoplysninger, Lunde Trading behandler om dig, kan være:
- Grundlæggende kontaktoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail
- Beskæftigelsesoplysninger, såsom arbejdsgiver, titel, position, herunder præferencer og interesser i en faglig sammenhæng
- Feedback, kommentarer eller spørgsmål vedrørende Lunde Trading eller vores produkter og tjenester
- Indhold, du har uploadet, såsom fotos og video
- Trafikoplysninger som bliver leveret af din webbrowser, eksempelvis browsertype, enhed, sprog og adressen på den hjemmeside, du kom fra, og andre trafikoplysninger, herunder IP-adresse.
- Clickstream-adfærd og aktivitet på Lunde Tradings Sider og i vores produkter og tjenester
- E-mail-adfærd, eksempelvis hvilke e-mails fra Lunde Trading du åbner hvornår og hvordan
- Andre personoplysninger indeholdt i din profil, som du frit har afgivet på tredjeparts sociale netværk, eksempelvis LinkedIn etc.

Som dataansvarlig behandler Lunde Trading ikke følsomme personoplysninger om dig.

Hvordan vi deler dine personoplysninger

Indenfor Lunde trading:
Det er vigtigt for os at levere den bedst mulige kundeservice og samlede oplevelse, derfor deler vi derfor dine personoplysninger personalet imellem.

Udenfor Lunde Trading:
Lunde Trading kan også dele dine personoplysninger med eksterne tredjeparter i de følgende sammenhænge:

Lunde Trading bruger-Communities:
Hvis du laver et indlæg, kommentar eller lignende i et af Lunde Tradings bruger-community eller i andre fora på Lunde Tradings Sider, kan sådanne oplysninger læses og bruges af enhver med adgang til sådanne fora og anvendes til formål udenfor Lunde Trading eller din egen kontrol. Lunde Trading er ikke ansvarlig for oplysninger, du indsender i sådanne fora på Lunde Tradings Sider. Lunde trading publicerer ikke kommentarer, anbefalinger eller lignende udarbejdet af dig uden dit forudgående samtykke.

Forretningspartnere:
Lunde Trading kan dele dine personlige oplysninger med vores partnere, såfremt dette er legitimt ud fra et forretningsperspektiv og sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse.

Offentlige Myndigheder:
Politiet og andre myndigheder kan kræve, at personlige oplysninger fra Lunde Trading udleveres. I disse tilfælde vil Lunde Trading kun udlevere oplysningerne, hvis der foreligger en retskendelse etc., som byder at gøre det.

Salg af virksomhed:
I forbindelse med fusioner og virksomhedsovertagelser eller frasalg af hele eller dele af Lunde Tradings forretning vil den overtagende enhed samt dennes konsulenter få adgang til de oplysninger, som er involveret. Dette kan i nogle tilfælde inkludere personoplysninger, og i sådanne sager vil de eksterne parter indgå en hemmeligholdelsesaftale med Lunde Trading.

Dine rettigheder

Hvilke rettigheder har du?

Retten til at fravælge markedsføringskommunikation:
Du har ret til at fravælge modtagelsen af markedsføringskommunikation fra Lunde Trading og kan gøre det enten ved at:
- følge instruktionerne for framelding i den relevante markedsføringskommunikation
- kontakte os via e-mail på info@designme.dk

Bemærk venligst, at selv om du fravælger at modtage markedsføringskommunikation, kan du stadig modtage administrative meddelelser fra Lunde Trading, eksempelvis ordrebekræftelser og meddelelser, som er nødvendige for at servicere dig som kunde.

Datasikkerhed og opbevaring

Lunde Trading tager den tillid, du viser os, meget alvorligt. Vi sikrer fortroligheden af de personoplysninger, vi behandler, fastholder integriteten af personoplysninger og sikrer tilgængelighed i overensstemmelse med gældende lovgivning om persondatabeskyttelse.
Lunde Trading opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til det anførte formål, samtidig med at der tages hensyn til vores behov for at besvare forespørgsler og løse problemer samt overholde juridiske krav under gældende lovgivning.
Dette betyder, at Lunde Trading kan opbevare dine personoplysninger i en rimelig periode efter din sidste interaktion med os. Når de personoplysninger, vi har indsamlet, ikke længere er nødvendige, sletter vi dem. Vi kan behandle data ud fra statistiske formål, men i sådanne tilfælde vil dataene være pseudonymiserede eller anonymiserede.

Underleverandører og eksport af personoplysninger

Lunde Trading bruger underleverandører til at behandle personoplysninger og kan i den forbindelse eksportere dine eller vores Kunders data til et sted uden for EU. Disse underleverandører er typisk leverandører af cloudtjenester eller andre IT-hosting tjenester. For nærværende er alle underleverandører placeret inden for EU.

Ved brug af underleverandører vil Lunde Trading indgå en databehandlingsaftale (DPA) med underleverandører for at sikre dine persondatarettigheder og for at opfylde vores forpligtelser over for vores Kunder. Hvis en underleverandør er placeret uden for EU, sikrer Lunde Trading det juridiske grundlag for sådanne internationale overførsler på vegne af dig eller vores Kunder, herunder ved at støtte sig til Privacy Shield (US) eller ved at gøre brug af EU-modelklausuler.

Lunde Trading støtter sig til nogle strategiske eksterne tredjeparter, som understøtter vores forretningsprocesser og leverer vores cloudtjenester. Disse tredjeparter omfatter, men er ikke begrænset til:

- e-conomic (DK), leverandør af vores regnskabsprogram
- WebCRM (DK), leverandør af vores foretrukne CRM-system
- Microsoft (IR), leverandør af vores e-mail, kontorautomations og filopbevaringsløsning
- Amazon (IR), leverandør af teknisk platform til vores cloudtjenester

Ændringer til denne Erklæring

Hvis vi ændrer vores Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, vil vi publicere den reviderede erklæring på Lunde Tradings hjemmeside med en opdateret revisionsdato. Vi opfordrer dig til at gennemgå Erklæringen regelmæssigt. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af vores Erklæring, som i betydelig grad ændrer vores praksisser for persondatabeskyttelse, kan vi også meddele dette til dig på andre måder, eksempelvis ved at sende en e-mail.

Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger blev opdateret den 25. maj 2018.