Stoff Nagel

Stoff Nagel

Stoff Nagel er brandet bag de flotte lysestager, man selv kan sammensætte, som man har lyst. Der er ingen grænser for, hvor stor du kan bygge din Stoff Nagel lysestage. Det er også muligt at tilkøbe en skål, vase og stander og dermed gøre Nagel stagen helt unik. Her på siden kan du finde Stoff Nagel lysestagerne i tre forskellige farver: messing, krom og sort samt skåle, standere og lys, der passer til lysestagerne. Lysestagens design blev designet af Werner Stoff for Hans Nagel i 1060’erne og det er derfor et tidløst design, der holder i mange år frem.
37-43 af 43
Tilbud
StoffNagelKertelysHvid12stk-20

Pris: 78,00 DKK

Specialpris 62,40 DKK

Tilbud
StoffNagelKertelysAntracitGr12stk-20

Pris: 78,00 DKK

Specialpris 62,40 DKK

Tilbud
StoffNagelLysestageSort3stk-20

Pris: 995,00 DKK

Specialpris 796,00 DKK

Tilbud
StoffNagelLysestageSort-20

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 279,20 DKK

Tilbud
StoffNagelLysestageMessing3stk-20

Pris: 1.265,00 DKK

Specialpris 1.012,00 DKK

Tilbud
StoffNagelLysestageMessing-20

Pris: 449,00 DKK

Specialpris 359,20 DKK

Tilbud
StoffNagelLysestageKrom3stk-20

Pris: 995,00 DKK

Specialpris 796,00 DKK

37-43 af 43

Stoff Nagel – Ikke bare en lysestage

Stoff Nagel er efterhånden en gammel designklassiker, der først blev relanceret, da danske STOFF Copenhagen begyndte at producere lysestagen igen efter de originale tegninger fra Hans Nagel. Før dette var de flotte Nagel stager ikke tilgængelige i butikkerne. Nu pryder Stoff Nagel lysestagen igen hjem verden over. Stoff lysestagen, når samlet, bliver et produkt af ejerens unikke kreativitet og dermed et personligt statement. Man ser altså sjældent to Nagel stager der er ens. Stoff lysestagen er ikke blot en lysestage, men kan også kombineres med Stoff Nagel skålen, standeren og vasen. Dermed bliver det mere end bare en Nagel lysestage.

Idéen bag de flotte Nagel lysestager

Stoff Nagel er samarbejdet mellem Hans Nagel og Werner Stoff, 20 år efter afslutningen på Anden Verdenskrig. Idéen til de flotte Nagel stager udsprang faktisk under en skitur i Alperne, hvor Hans Nagel faldt bagover på skiene og med hånden fik han lavet det fineste tre-fingers hul i sneen. Dette var nok til at inspirere til designet til Nagel lysestagen.

Stoff Nagel – en stage i mange former og farver

De nye Stoff nagelstager kommer i dag i tre forskellige farver, nemlig messing, krom og sort. Derudover kan man tilkøbe en skål og en vase, der kan sættes sammen med stagerne samt en stander, så man kan skabe en høj Nagel stage. Til en lysestage, skal man også bruge stearinlys, og det forhandler vi selvfølgelig også. Her er det de originale Stoff Nagel lys vi forhandler i fem forskellige farver.