Semibasic

Semibasic

Et dansk brand med fokus på de bløde produkter til hjemmet. Hos Semibasic er det tekstilerne der er i centrum og brandet står bag flere populære produkter til indretningen. Især deres pæne pyntepuder, er at finde i mange danskers hjem. Du finder hos os et godt udsnit af Semibasics univers, som blandt andet tæller smukke sengetæpper, dejlige varme plaider og et væld af bløde puder. Skulle du have et ønske om andre produkter fra Semibasic, skal du være velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

Hvem er Semibasic?

Det danske designbrand Semibasic tog de første spadestik i 2013 og er derfor ikke en af de ældste spillere på banen. De skabte sig dog hurtigt et navn på den danske interiørscene og har man brug for nye tekstiler til hjemmet, er Semibasic det helt rette sted at kigge i retningen af. Ejerne er de to kvinder Mathilde Thomsen og Vivian Henrik. Foruden de to er der ansat en række andre medarbejdere i den spændende virksomhed, som sørger for at hjulene bliver holdt i gang hver eneste dag.

Konceptet bag Semibasic er ganske simpelt, hvis man spørger idémagerne. De tilbyder deres kunder lidt med en det helt basale. Og hvis man har haft et produkt fra Semibasic i hænderne, vil man nok kunne nikke genkendende til dette. Produkterne fra brandet er tidløse og smukke. De er alle fremstillet i en fantastisk kvalitet og vigtigst af alt, så er priserne overkommelige for alle. Pæne produkter, som kan holde til at blive brugt!

De flotte Cover sengetæpper

Et af de produkter vi første forelskede os i her på kontoret, er de smukke Semibasic sengetæpper, som bærer navnet Cover. Sengetæpperne findes i tre forskellige farver – Rosa, Grå og Blå. De har alle et interessant mønster, som giver liv og glæde til soveværelset. Farverne er klare, men stadigvæk afdæmpet og med et Semibasic sengetæppe har du gode muligheder for, at skabe lige den intime og hyggelige stemning, som der skal være i et soveværelse. Benyt evt. også nogle af de fine Semibasic puder og se hurtige resultater.

Sengetæpperne fås i to størrelser. Den lille model, der måler 120 cm x 230 cm, passer perfekt til en enkeltmandsseng, mens det store der måler 245 cm x 245 fint dækker en dobbeltseng. Sengetæppet er vendbart og man kan derfor nemt forny sin indretning alt efter humør, årstid, sengetøj eller noget helt fjerde. Et Semibasic sengetæppe bliver ikke et køb, du fortryder!

Pyntepuder for enhver smag

Du opdager hurtigt at udvalget af Semibasic puder tæller mere end én slags. Og selvom udvalget ikke er overvældende, så kan det dog være meget vanskeligt at vælge kun én. Hos Designme fører vi blandt andet pudeserierne Stil, Lush. Mingle og Reverse. Alle puderne findes i flere modeller og farver. Materialerne veksler mellem bomuld og velour, alt efter hvilken model man kigger på. Til alle puder medfølger en inderpude med fjer.

Pyntepuderne fra Semibasic kan benyttes mange andre steder end i sofaen. De klare smukke farver klæder alle rum i hjemmet. Placér f.eks. en pude på bænken i entréen og giv dine gæster den helt rette velkomst, indret dobbeltsengen med et flot sengetæppe og et udvalg af bløde puder og skab den hotelstemning, som du altid har drømt om. Der er mange gode muligheder for at indrette med puder og med de smukke pyntepuder fra Semibasic, bliver den helt rette indretning en leg!

En plaid med karakter 

Foruden sengetæpper og puder forhandler vi hos Designme også de pæne Hide plaider. Plaiden skiller sig ud fra mængden med de dejlige varme farver og det interessante mønster. Den fine plaid er ligesom sengetæppet også vendbart, hvilket give en lang række muligheder til anvendelse, samt rokering i hjemmet. Tæppet er fremstillet af 100 % blødt bomuldsgarn og dette er virkelig en plaid, man kan krammer under en gyser eller tage om sig en kølig sommeraften på terrassen. Plaiderne er ligeledes Øko-Tex certificeret.

Hide plaiden måler 130 cm x 170 cm og der er derfor god mulighed for, at blive dækket godt til af den bløde plaid eller dele det med, en du holder af. Find plaiden i farverne Rav, Blå og Grå.

Stilfuldt sengetøj

Semibasic har også designet er flot kollektion af sengetøj i forksllige farver og størresler. Fælles for alt det lækre Semibasic sengetæj er at det er fremstillet af 100 % egyptisk bomuld. Ligesom med resten af de flotte tekstiler fra brandet, så fås Semibasic sengetøjet til en rigtig fornuftig pris. Du finder sengetøj i de flotte farver grå, grøn, rosa og hvid med enten hvid eller grå kant. Det simple sengetøj har karakter på grund af de tydelige kanter. Vi er store fans!