SACKit

SACKit

Lækre kvalitetes sækkestole fra Sackit til såvel indendørs som udendørs brug. Sackit RETROit Canvas er sækkestolen i slidstærk canvas stof til indendørs brug, hvor sackit RETROit Cobana med sit både vandafvisende og lysægte stof kan anvendes både indendørs og udendørs på terrassen. Sackit er også lig med god lyd. WOOFit højtalerene hvor lyden er imponerende klar og stor. Eller benyt de nye SACKit høretelefoner når du træner, WOOFit Headphones

1 vare(r)
Tilbud
SACKitWOOfitGoHjtalerSort-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 489,00 DKK

1 vare(r)

SACKit sækkestol - En klassiker til ude og inde

Hos Designme finder du et stort udvalg af de populære sækkestole fra SACKit. SACKit producerer moderne sækkestole til såvel indendørs som udendørs brug, og i et væld af forskellige flotte farver, så der er lidt til enhver smag. Vi synes at SACKit sækkestolene er utrolig skønne og at de med fordel kan og bør tænkes ind som en del af den samlede moderne boligindretning.

SACKit er udviklet og designet i Danmark med ønske om at skabe et optimalt møbel med høj komfort, høj kvalitet og lang holdbarhed. SACKit RETROit sækkestolene er designet med øje for det lidt retro og alligevel super moderne look, der passer perfekt ind i det moderne hjem med rene linjer og hvor SACKit sækkestolen kan virke som et flot blikfang.

SACKit RETROit sækkestolene er alle fremstillet i slidstærkt canvas-stof og har en unik opbygning der gør at SACKit sækkestolen holder sin form også når den ikke bliver brugt. Fyldet består af små kugler, som ligger i to særskilte innerbags, således at sækkestolen holder sin form og ikke som traditionelle sækkestole hvor fyldet ender i bunden og toppen falder sammen når den ikke er i brug. Så har du behov for en fantastisk sækkestol til at slænge dig i efter en lang dag på job, kunne RETROit fra SACKit måske lige være det du søger.

Sækkestolene RETROit fås desuden i et væld af såvel afdæmpede som friske farver. Farverne spænder lige fra de rolige farver som sort, grå, hvid, grå og brun, til de mere friske og iøjnefaldende farver som turkis, pink og dobbeltfarvede men lime og orange, så der er lidt for enhver smag og boligindretning og du kan helt sikkert også finde en der passer perfekt ind til din bolig. Til SACKit RETROit sækkestolene fås desuden tilhørende puf i enten rund eller firkantet form kaldet for hhv. SACKit drum puf eller SACKit Square puf, så man virkelig kan lave sig et komfortabelt hyggehjørne.

SACKit RETROit sækkestolen fås desuden i to modeller hvor Canvas modellen primært er til indendørs brug og i modellen Cobana, som kan anvendes både indendørs og udendørs på terrassen eller i haven. Det slidstærke Cobana-stof er både vandafvisende og lysægte, så du kan bruge møblerne i haven eller på terrassen om sommeren. Resten af året kan møblerne skabe hygge og loungestemning i stuen, på børneværelset eller i udestuen - kun fantasien sætter grænsen for, hvor du kan bruge dit Cobana-møbel. Med SACKit sækkestolene og de tilhørende puffer kan du virkelig komme til at slænge dig, efter en hård dag i skole eller på job. Det robuste og slidstærke stof gør at sackit sækkestolene virkelig tåler at blive brugt igen og igen og egner sig perfekt både i stuen, i tv stuen, i børneværelset og på terrassen.

Sackit er sækkestole i flot danske design og med øje for de små men betydningsfulde detaljer og ikke mindst på den gode komfort og holdbarhed. Alle sækkestole leveres fragtfrit i hele landet.

Oplevelsen med SACKit's WOOFit højtaler starter allerede, når du tager den ud af æsken. Du mærker øjeblikkeligt, at det er kram. Den er tung, og materialerne er tydeligvis af god kvalitet. Men den helt store overraskelse kommer, når du tænder WOOFit. For lyden er imponerende klar og stor! Afspil WOOFit højtaleren trådløst via bluetooth fra din smartphone, computer eller dit tv i tre timer på en opladning. Lyt til den indbyggede FM-radio, eller kobl WOOFit til dit dyre hi-fi-anlæg som bluetooth music reciever, og giv det nyt liv med adgang til musik på internettet.

Sackit kan også sørge for god lyd når du træner. Med deres nye SACKit høretelefoner, WOOFit Headphones i sort eller guld kan du nu træne og lytte til fed musik på en og samme tid. Lyt til din yndlings playliste med de nye SACKit høretelefoner. WOOFit er små sværvægtere med stor lyd!