Nur

Nur

Nur er navnet bag det danske designbrand fra Aarhus, som startede tilbage i 2013. Nur design er især kendt for deres flotte og meget stilrene bakker, og det var også med disse, brandet fik sit gennembrud. Nur Design har en ærlig, simpel og minimalisktisk tilgang til design og alle deres produkter er moderne og tidløse. Udover de smukke Nur bakker, fører vi blandt andet også de enkle Curve magasinholdere og de nyskabende Pipeline lysestager.

23 vare(r)
Tilbud
NurJoviKnivholderEg-20

Pris: 850,00 DKK

Specialpris 679,00 DKK

Tilbud
NurPipelineHvid-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 279,00 DKK

Tilbud
NurPipelineKrom-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 349,00 DKK

Tilbud
NurPipelineLysegr-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 279,00 DKK

Tilbud
NurPipelineSort-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 279,00 DKK

NurTrayBakkeLargeHvid-20
299,00 DKK
Tilbud
NurTrayBakkeLargeSort-20

Pris: 299,00 DKK

Specialpris 269,00 DKK

Tilbud
NurTrayBakkeLongHvid-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 219,00 DKK

Tilbud
NurTrayBakkeLongLysegr-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 219,00 DKK

NurTrayBakkeLongSort-20
249,00 DKK
NurTrayBakkeMediumHvid-20
249,00 DKK
NurTrayBakkeMediumSort-20
249,00 DKK
Tilbud
NurTrayBakkeMediumHighHvid-20

Pris: 275,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

Tilbud
NurTrayBakkeMediumHighSort-20

Pris: 275,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

NurTrayBakkeXLHvid-20
385,00 DKK
Tilbud
NurTrayMagasineHvid-20

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 279,00 DKK

Tilbud
NurTrayMagasineSort-20

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 279,00 DKK

Tilbud
NurTrayServingBakkeHvid-20

Pris: 399,00 DKK

Specialpris 279,00 DKK

Tilbud
NurTrayBakkeSmallHvid-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 179,00 DKK

23 vare(r)

Designeren bag Nur

Designeren og idémageren bag Nur Design er Maja Bøgh Vindbjerg og hendes inspirationskilde har blandt andet, været de nordiske designtraditioner. Maja er udannet Cand.arch. fra Aarhus Arkitektskole, hvor hun blev færdiguddannet i 2015. Maja har en bred forståelse for produktionsmetoder og de problematikker man kan støde på med forskellige materialer. Hun har derfor valgt at Nur Design benytter sig af minimalistiske og simple løsninger, som skaber produkter med flotte former og spændende detaljer.

Navnet til brandet stammer fra det tyske sprog. Nur betyder på tysk nemlig ”kun” eller ”simpel”. Et navn der går godt i spænd med Nurs designunivers og er det essentielle i de flotte produkter Maja har kreeret. Alle de flotte produkter bærer det simple Nur logo, som giver en helt bestemt genkendelighed.

De populære Nur bakker

Den spændende og samtidigt simple Nur bakke har et hav af anvendelsesmuligheder og tager man et kig på de mange inspirationsbilleder, både fra brandet selv, men også på diverse Sociale Medier. Finder man ustandseligt nye og geniale måder, hvorpå man kan benytte sin bakke fra Nur Design. Benyt den f.eks. i køkkenet til krydderier, til lidt godt til ganen på sofabordet, sin morgenmad på sengen, et par duft lys på badeværelset – eller lige der hvor man måtte ønske sig. Listen er lang og alt efter hvilken type af bakke, man har i hænderne, kan denne også ændre sig.

Nur Design har valgt at deres praktiske bakker skal have flere størrelser, variation af kanthøjde og selvfølgelig en række forskellige farver. De mest gængse farver har alle dage været og er stadigvæk: sort, hvid og grå. Skulle man have lyst til et frisk pust i form af lidt farve i hjemmet, er det også muligt at finde bakkerne i messing, pastel blå og pudder.

Selvom de traditionelle Nur bakker, i de større størrelser, nemt kan benyttes som en serveringsbakke, f.eks. på sengen en søndag morgen. Så har brandet også valgt at lave en model kun til dette formål. Bakkens ende kanter vender ud - frem for op. Disse kan derfor nemt benyttes som håndtag og man kan derfor fylde bakken til den helt store guldmedalje. Serveringsbakken findes i en sort og hvid model.

Nur Pipeline - Lysestage eller Vase

Pipeline, er som nævnt i introduktionen, den flotte og nytænkende lysestage fra Nur Design. Og Pipeline er faktisk meget mere end en lysestage. Den innovative pyntegenstand kan nemlig også benyttes som vase. Pipeline er ligesom bakkerne produceret i pulverlakeret stål og findes i fire flotte farver. Brug de to huller til lys, blomster – eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser og der findes mange flotte, sjove og spændende alternativer, hvis man kigger sig lidt omkring.

Med Pipeline får man et spændende produkt, som man har mulighed for at style på mange interessante måder. Den fængslende pyntegenstand går godt i spænd med bakkerne og mange benytter disse i en harmonisk kombination på f.eks. sofabordet.

Nur Curve Magasinholder

Nur Design har valgt at lancerer en magasinholder til vægmontering. Den findes i to neutrale farver, hvilket går godt i spænd med de kulørte blade, mange sikkert har eller påtænker at placerer i holderen. Den smarte magasinholder Curve, går fint i tråd med de eksisterende produkter fra Nur Design, da denne også er fremstillet i pulverlakeret stål. Det tidløse og simple design er tiltalende for mange og det faktum at den er væghængt, er praktisk i den moderne indretning.

Man har mulighed for at opbevare 4 til 5 magasiner af gangen i Curve magasinholderen. Dette kan måske være en lille mængde for mange, men det giver en god anledning til at rydde mere op i sine fremviste magasiner. Skulle dette ikke være ønsket er der heldigvis god mulighed for, at monterer flere af de fine magasinholdere ved siden af hinanden.