Normann Copenhagen Lamper

Normann Copenhagen Lamper

Normann Copenhagen er verdenskendt for sine mange smukke lamper. Sortimentet indenfor Normann Copenhagen lamper er yderst stort og der er lamper til en hver smag. Både design og farve mæssigt er der noget til alle hjem. De smukke Normann lamper findes i mange forskellige modeller herunder bordlamper, væglamper, loftslamper samt både neutrale og iøjnefaldende lamper. Normann lamper holder sig til virksomhedens mission omkring at gøre noget enkelt til noget ekstraordinært.

1-36 af 114
Flere farver
NormannCopenhagenPortaBordlampe-20
Tilbud
NormannCopenhagenRiseVglampeHardwiredGr-20

Pris: 1.149,00 DKK

Specialpris 799,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenRiseVglampeHardwiredSort-20

Pris: 1.149,00 DKK

Specialpris 799,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenRiseVglampeHardwiredGul-20

Pris: 1.149,00 DKK

Specialpris 799,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenRiseVglampeHardwiredPetroleum-20

Pris: 1.149,00 DKK

Specialpris 799,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenSuperposeLampe-20

Pris: 3.499,00 DKK

Specialpris 2.475,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenAmpVglampeGuldGrn-20

Pris: 1.649,00 DKK

Specialpris 1.188,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenAmpVglampeSmokeSort-20

Pris: 1.649,00 DKK

Specialpris 1.188,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenGrantPendelStorMessing-20

Pris: 4.599,00 DKK

Specialpris 3.404,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenGrantVglampeLangSort-20

Pris: 5.799,00 DKK

Specialpris 4.176,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenGrantPendelStorSort-20

Pris: 4.599,00 DKK

Specialpris 3.312,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenGrantVglampeKortMessing-20

Pris: 3.249,00 DKK

Specialpris 2.340,00 DKK

Tilbud
NormannCopenhagenGrantVglampeLangMessing-20

Pris: 5.799,00 DKK

Specialpris 4.176,00 DKK

1-36 af 114

Amp er en stilfuld Normann Copenhagen lampe

Amp pendlerne eller Amp bordlamperne er rolige i deres udtryk og er en flot kombination af glas og marmor. Normann lamperne findes i flere forskellige størrelser, samt farver. De findes med smoke glasskræm og fatning i sort marmor samt guld farvet glasskærm og fatning i jadegrønt marmor. Stofledningen som Normann lamperne hænger i, passer i farven til de to farvevarianter. Det vil sige at den med sort marmor fatning har en sort stofledning og at der i den med jadegrøn marmor fatning er en grøn stofledning.  

De smukke Norman Copenhagen lamper gør det utrolig godt både enkeltvis og i grupper. Når Amp lamperne sammensættes flere og i forskellige størrelser, skabes der et helt unikt univers i loftet. Normann Copenhagen lampen passer ind i stort set alle moderne hjem, da den både er minimalistisk med sin enkel glasskræm, men samtidig kunstnerisk samt unik med din fatning i marmor. 

Den flotte Normann Copenhagen lampe serie Grant

Normann Copenhagen har designet den fantastiske serie Grant. Disse smukke Normann lamper findes både som gulv-, bord- og væglamper samt to smukke pendler. Lamperne findes i både messing og sort, begge har en fin granit detalje. På væglamperne sidder granit stykket ind mod væggen, hvorimod de andre modeller har granit stykket som fod.

Væglampen fra Grant serien findes i to modeller, herunder en lang og en kort. Selvom de to lamper ligner hinanden i udtryk, gør længden ud fra væggen en helt klar forskel. Hertil findes de flotte pendler i to størrelser, hvilke gør at der er mulighed for at have en stor hængende over spisebordet og eventuelt to små over køkkenbordet. Normann Copenhagen lamperne kommer helt klart til sin ret i denne serie, da de virkelig er elegante og unikke med deres granit detalje.

De smukke Normann Copenhagen lamper fra serien Bell

Bell er en pendel i en ikonisk klokke form og med flotte detaljer. Lampeskærmen er fremstillet i mat malet aluminium og passer stort set ind i alle hjemmets rum i hjemmet. Hæng den flotte lampe i køkkenet over spisebordet, i stuen, soveværelse, i entreen og kontormiljøer.  De flotte Normann Lampe er enkel men samtidig utrolig flot, hvilket skyldes lampens enkelte design med et touch af robusthed. Hertil findes Norman lampen i flere farvevarianter. Herunder helt hvid samt sort med tilhørende farvet ledning, og i sand farvet med brun ledning samt grå med sort ledning. Bell lampen er helt forskellige i deres udtryk i forhold til hvilken farve den er.  

Bell er en Normann Copenhagen lampe, som design mæssigt passer rigtig godt ind i virksomhedens tankegang omkring af gøre noget enkelt til noget iøjnefaldende, unikt og moderne. Do findes Bell lampen udelukkende i rolige blide farver, hvilket gør serien moderne.