Muuto Stole

Muuto Stole

Muuto stole er i en klasse helt for sig selv og flere af de flotte designs, ser man i stor stil i mange danske hjem. I kender nok allerede den meget populære skal stol Fiber, som findes i flere spændende udgaver, men det er bestemt ikke den eneste stol, der er interessant fra det spændende danske brand. Vi inviterer dig til at tage et kig på de flotte stole og blive fristet til, at skifte dine eksisterende stole ud med nogle nye flotte Muuto stole fra vores sortiment.

2 vare(r)
Tilbud
Muuto Nerd Barstol 65 cm. Grå 2-SORTERING-20

Pris: 3.295,00 DKK

Specialpris 995,00 DKK

Tilbud
Muuto Visu Barstol 65 cm. Grå KUN 1 stk.-20

Pris: 3.295,00 DKK

Specialpris 1.795,00 DKK

2 vare(r)

Populære Muuto

Det danske brand Muuto producerer en lang række flotte produkter til indretningen, som vi er mange der har et godt øje til. Lige meget om du er på udkig efter belysning, borde, sofaer eller små ting til indretningen, så har Muuto et godt bud klar. I kategorien her, ser vi nærmere på det store udvalg af stole fra brandet. Du finder både spisebordsstole, barstole og skamler i flere forskellige materialer, farver og udformninger. Fiber stolen er helt sikkert den mest populære stol, men de andre serier gør også et godt indhug.

Den populære Fiber stol i flere udgaver

Fiber stolen findes i dag i flere varianter og kan derfor benyttes stort set alle steder i hjemmet. Benyt de flotte Muuto barstole ved køkkenøen og skab et flot og stilrent udtryk ved dit køkken. Barstolene findes både med og uden ryglæn, alt efter hvilket behov man måtte have. En Muuto barstol kan også nemt benyttes andre steder i hjemmet og den gode siddekomfort, gør den bare ekstra brugbar. Skulle en barstol ikke lige være det du er på udkig efter, så finder du selvfølgelig også Fiber serien i en spisebordsstol, både med og uden armlæn. Begge modeller er meget populære.

Sidst men bestemt ikke mindst, så findes den flotte Fiber serie også som skamler. Sæt en skammel i entréen og giv dine gæster eller dig selv muligheden for at sidde ned og tage sko på. Eller sæt den dekorative og simple skammel i soveværelset og benyt den, til at lægge dit tøj fra på inden sengetid. Alle Fiber stolene findes med både træ og metal ben. Udtrykket i stolene er meget forskelligartede og giver god mulighed for, at danne sit eget personlige udtryk.

Mange flotte Muuto Spisebordsstole

Udover de fine Fiber stole, finder I også serierne Visu, Cover, Nerd og Workshop, som alle passer rigtig flot om et spisebord. Alle stole har et flot simpelt design og er udført i gode materialer. Alt sammen noget der kendetegner Muuto og deres designs. Mange vælger at benytte blandet stole rundt om deres spisebord, for at skabe et spændende og unikt udtryk til spiseområdet. Om man vælger stole i samme design og forskellige farver eller forskellige designs i samme farvenuance, står en helt frit for. Med det fine udvalg af Muuto spisebordsstole, får du et godt udgangspunkt for at være kreativ og tænke i nye baner, i forhold til din indretning.

Altid spændende nyheder i sigte

Muuto er god til at finde på og forny sig i et tempo, hvor folk kan følge med. De er tro mod deres designunivers og præsenterer os for nyheder, som går godt i spænd med deres eksisterende. Vi bestræber os på, at forhandle et bredt udvalg af de flotte produkter fra Muuto og giver derved vores kunder god mulighed for, at gå på opdagelse og blive fristet. De mange flotte Muuto stole kommer i nye materialer og farver - og helt nye designs ser også dagens lys fra tid til anden. Du finder en stor andel af deres stole sortiment hos os og skulle der være specifikke ønsker, står vi altid klar med en hjælpende hånd, hvis muligt.