Muuto Spejle

Muuto Spejle

De unikke spejle fra Muuto skiller sig ud ved at have farvet glas. Det lyder måske upraktisk, når det er spejle vi har med at gøre. Men de flotte Muuto spejle er holdt i harmoniske farver, som foruden at være meget dekorative, også nemt kan benyttes som et ganske almindeligt spejl. Spejlene findes i to størrelser og tre flotte farvesammensætninger. Drømmer du om et unikt spejl, som også er dekorativt på væggen? Så er Framed serien fra Muuto det helt perfekte match.

1 vare(r)
Tilbud
MuutoSpejlFramedMirrorSmallRoseRose-20

Pris: 1.995,00 DKK

Specialpris 1.495,00 DKK

1 vare(r)

Flotte spejle til indretningen

Bag de smukke Muuto spejle finder vi design duoen Anderssen & Voll – som har vundet adskillige priser i både ind og udland. De norske designere står også bag andre flotte kreationer til hjemmet – find både møbler, lys og små ting til hjemmet fra den dygtige duo. Spejlene er fremstillet af pulverlakeret stål og farvet glas. Formen på spejlene er bløde og organiske – og det smukke spejl er især flot, at placere i soveværelset, entréen eller sågar badeværelset – da de unikke spejle er fremstillet til at kunne håndtere et vådt miljø.

Selvom spejlene fint kan benyttes som et klassisk spejl, så er de smukke Framed Muuto spejle også tænkt som dekoration til væggen. Hæng et enkelt spejl eller lav et helt kunstværk ved hjælp af tre eller fire spejle i forskellige farver og størrelser. Kun din egen fantasi sætter grænser! Mange benytter også spejle, som en del af en billedvæg, da dette skabe dybde og spil til en traditionel væg med billeder og plakater. Et unikt spejl som dette, vil også være flot til et lille værelse – da det så hurtigt vil virke meget større. Vi ser rigtig mange muligheder for brugen af Framed spejlene fra Muuto i vores egne hjem. Vi holder af at følge med i vores kunders boligindretning på især de Sociale Medier og glæder os meget til, at se hvordan de unikke spejle bliver brugt.

Har du ligesom os også forelsket dig i et Muuto spejl?