Muuto Puder og Plaider

Muuto Puder og Plaider

Bløde tekstiler er noget vi alle holder af i indretningen. Især til de kolde måneder er en god plaid guld værd. Udover at varme, bliver ens sofa også en smule med indbydende med et par kulørte puder og en dejlig varm plaid. Muuto designer flere pæne ting til hjemmet, og mange af deres designs er efterhånden gået hen og blevet klassikere. Vi har valgt at forhandle en række Muuto puder og plaider i forskellige farver, størrelser, mønstre og modeller - så der forhåbentligt er lidt for enhver smag.

De flotte Muuto puder

Blandt de fine Muuto puder finder I kollektionen ved navn Mingle. Denne består af en lang række pyntepuder i størrelserne 40 x 60 cm og 50 x 50 cm og adskillige flotte farver. Designet er simpelt og brugbart og kan nemt sammensættes med puder fra andre af vores spændende brands. Hvis designet skal være mere vovet har Muuto også designet en række smukke pyntepuder, som bærer navnet Tile. Lige meget hvilke ønsker og behov du måtte have til puder i din indretning, er der god sandsynlighed for, at en af de fine puder fra Muuto, vil være lige det du efterspørger.

En lækker Muuto plaid

En Muuto plaid gør sig bemærket ved, at være håndvævet i 100% bomuld. Dette giver dig en fantastisk blød og lækker plaid, som holder sig flot i adskillige år. Muuto har lavet de to fine kollektioner af plaider: Loom og Ripple. Begge plaider findes i en række smagfulde farver, så man nemt kan vælge lige netop den plaid der passer bedst ind i ens eksisterende indretning og farveskala. Benyt en af de pæne plaider i sofaen, når vinden rusker udenfor eller på terrassen i sommermånederne, når aftnerne bliver en anelse for kølige. Mulighederne er mange og vi vil sikre dig, at en plaid fra Muuto er et rigtig godt valg.