Muuto Lamper

Muuto Lamper

Muuto fremstiller en lang række flotte produkter til den moderne boligindretning. Et af de punkter, hvor brandet virkelig gør sig bemærket, er deres mange smukke lampe sortiment. Selvom du måske ikke kender navnet eller faktisk ved, at det lige netop er Muuto der står bag. Så har du med garanti set en af de flotte Muuto lamper – og ja måske også forelsket dig i en. Vi byder jer velkommen til en lang række af de smukke lamper.

2 vare(r)
Tilbud
MUUTOAmbitLampeSmallSort-20

Pris: 1.495,00 DKK

Specialpris 1.195,00 DKK

2 vare(r)

De mange flotte Muuto lamper

Det der kendetegner Muuto og derved også deres mange flotte lamper, er det simple og tidløse design som appellerer til mange. Designet er enkelt og muligheden for at vælge sin favorit farve, gør at mange kigger i retningen af det spændende brand, når der skal vælges nye lamper til hjemmet. Alle Muutos lampeserier har deres eget navn og findes i flere farvevariationer. Flere af især pendlerne findes både i neutrale farver som grå, hvid og sort samt mere fremtrædende og karakterfulde farver, som f.eks. rød, grøn og rosa. Dette giver gode muligheder for at skabe unikke miljøer i hjemmet, som man virkelig lægger mærke til, når man træder ind i rummet.

Vi har glæden af, at forhandle en stor del af de flotte lamper fra det populære brand. Se det store udvalg af lamper til både væg og bord samt de mange Muuto pendler. Vi oplever især efterspørgsmål på de mange smukke pendler og når man har kastet et blik på disse, kan man godt forstå hvorfor.

En smuk Muuto pendel

Det kan være svært, at udvælge kun en favorit blandt de mange smukke og tidløse pendler fra Muuto. I serierne af pendler finder I både Grain, Ambit, Unfold, Fluid og den simple E27 her på webshoppen. Den enkle E27 pendel, som består af en fatning med ledning i adskillige farver, har mange anvendelsesmuligheder. Den smukke store pære fuldender looket og det er nok en pendel der aldrig rigtig går af mode.

Ambit pendlerne, som både findes i en stor og lille udgave samt en moderne lysekrone, hvor de fine skærme sidder på en række af tre, er alle meget populære. Det stilsikre udtryk og de afdæmpet farver passer smukt ind i mange hjem og især den rosa, hvide og grå er et hit!

Har du forelsket dig i en Muuto pendel endnu?

Fine væg-, gulv- og bordlamper

Selvom pendlerne optager mest af pladsen på denne side, så står Muuto dog også bag en række andre flotte lamper. En Muuto bordlampe vi især har oplevet meget efterspørgsel på, er den spændende Control. Bordlampen, som har et industrielt look er helt unik og især den røde version, kan trække nysgerrige blikke til, hvis man har et ønske om en unik indretning. Den interessante lampe kommer også med en indbygget lys dæmper, hvilket gør den meget anvendelig f.eks. på en hylde i stuen. Foruden Control har brandet også designet bordlamperne Focus, Cozy og Leaf.

Og Leaf lampen findes også i en flot gulv udgave. Smuk og simpel lampe, som kan vendes i den retning, hvor man ønsker lyskilden. Den anden gulvlampe vi vil præsentere jer for fra Muuto, er Pull. En meget skulpturel lampe i spændende materialer, som især vil gøre sig godt i en ny nordisk indretning, på grund af det lyse asketræ.

Til slut skal nævnes den fine Lean væglampe, som vi fører i fire afdæmpet farver. Lampen egner sig godt som sengelampe eller læselampe ved siden af en lænestol i stuen. Smuk og minimalistisk Muuto lampe.