Mette Ditmer Badeforhæng

Mette Ditmer Badeforhæng

Med et Mette Ditmer badeforhæng får du et tidløst produkt i smukt design som uden tvivl vil være et dekorativt element på badeværelset. Badeforhængene findes både i et grafisk sort/hvid look, men kommer også i farverige udgaver, dog stadig med et tydeligt grafisk inspireret design. Forelsk dig i lige netop den model, der komplimenterer dit badeværelse bedst. Supplere med resten af de smukke produkter til dit bademiljø fra Mette Ditmer.

Badeforhæng – en nem opgradering af badeværelset

De smukke badeforhæng Mette Ditmer har designet, bærer et kraftigt grafisk præg, som er gennemgående for alle tekstiler der kommer fra brandet. Fælles for dem er også det stilfulde look, som gør badeforhængene lette at bruge designmæssigt på alle badeværelser. Uanset om man er til det sort hvide grafiske look eller de mere farverige udgaver, er der noget som passer til enhver smag. Verdi badeforhænget kommer for eksempel i fire flotte farver, nemlig Blue, Rose Dust, Grey og Pine Green.

Design identiteten bag Mette Ditmer badeforhæng

Designmæssigt er badeforhængene udviklet til at kunne holde i mange år, da hverken farver eller materialevalget er begrænset af tidens trends og tendenser. Der er i stedet fokuseret på godt, tidløst design, og især den nordiske minimalisme skinner igennem i designet af disse tekstiler. Fælles for alle Mette Ditmer badeforhæng er også det moderne og stilfulde look.

Praktiske informationer om badeforhænget

Alle badeforhængene måler 150 x 200 cm, hvilket er standardmålene for de fleste badeforhæng og derfor vil de passe ind størrelsesmæssigt på næsten alle skandinaviske badeværelser. Der er brugt polyester og bomuld i fremstillingen af badeforhængene, som skaber et slidstærkt og vandafvisende resultat.

Vedligeholdelse og rengøring af forhænget

Det gør også at badeforhænget hænger pænt, med naturlige folder for en eksklusiv følelse. Eventuelle sæberester bør dog altid skylles af, når badet er overstået, samt få lov til at tørre i helt udfoldet tilstand, for at forlænge forhængets levetid. På den måde undgås pletter bedst muligt. Mette Ditmer badeforhæng bør vaskes relativt ofte, som minimum hver tredje måned, både for at undgå bakterier og forebygge pletter. Vask badeforhænget i vaskemaskinen ved 40 grader celcius, og brug altid vaskemiddel som ikke indeholder blegestoffer. Efter vask bør badeforhænget hænges til tørre, enten udendørs eller i et rum med udluftning. Det må ikke centrifugeres eller vrides, da det kan skade forhængets egenskaber.