Lovewood

Lovewood

Lovewood er godt dansk design med fokus på kvalitet, æstetik og tidløst deisgn. Deres sortiment byder bl.a. på de unikke og super flotte design vægure og de populære Thule barstole og taburetter. Særligt deres vægure er utrolig dekorative og helt i særklasse, da de er fremstillet i træ og derefter omtrukket med 100% ren uldstof eller anilin læder. Deres Thule High Stool ligeledes helt unik med skønne detaljer,som er stærkt inspireret af den grønlandske fangerskammel

8 vare(r)
Tilbud
LoveWoodThuleHighStoolH66ChestnutLderEgNatur-20

Pris: 3.195,00 DKK

Specialpris 2.549,00 DKK

Tilbud
LoveWoodThuleHighStoolH66MrkMoccaAnilinLderSortEg-20

Pris: 3.949,00 DKK

Specialpris 3.159,20 DKK

Tilbud
LoveWoodThuleHighStoolH66SortLderRgetEg-20

Pris: 3.195,00 DKK

Specialpris 2.549,00 DKK

Tilbud
LoveWoodThuleHighStoolH66SortLderSortEg-20

Pris: 3.195,00 DKK

Specialpris 2.549,00 DKK

Tilbud
LoveWoodThuleHighStoolH74ChestnutLderEgNatur-20

Pris: 3.495,00 DKK

Specialpris 2.796,00 DKK

Tilbud
LoveWoodThuleHighStoolH74SortLderRgetEg-20

Pris: 3.495,00 DKK

Specialpris 2.796,00 DKK

Tilbud
LoveWoodThuleHighStoolH74SortLderSortEg-20

Pris: 3.495,00 DKK

Specialpris 2.796,00 DKK

Tilbud
LoveWoodThuleStoolH46SortLderSortEg-20

Pris: 2.495,00 DKK

Specialpris 1.996,00 DKK

8 vare(r)

Lovewood - Tidløst Dansk Design

Lovewood er et dansk designfirma, som tager sit udgangspunkt i lækkert design med træ som det bærende element. Lovewood producerer smukke og unikke designprodukter i et flot og tidløst men alligevel unikt design, som passer godt ind i den danske boligindretning.

Hos Designme stiftede vi for første gang bekendtskab med brandet Lovewood på Formland Messen i Herning. Lovewood var på det tidspunkt et ganske nyt og forholdsvis ukendt brand, men deres sans for smukke detaljer og kvalitet sprang lige i øjet og vi var ikke et sekund i tvivl om, at det måtte og skulle vi bare have i vores sortiment og det har vi på intet tidspunkt fortrudt.

Lovewood vægur

Lovewoods vægure er et godt eksempel på, hvordan de formår at forvandle noget traditionelt og praktisk, til flot design der både er afdæmpet i sit udtryk og alligevel skiller sig ud. Lovewood urene er fremstillet i træ, som efterfølgende er betrukket med enten 100% ren uldstof eller med anilin læder, hvilket giver et helt unikt udtryk og design. Lovewood uret hænger elegant i en snøre af kernelæder, som samles af et talurit spænde og med visere i frosted guld. Urværket er fra den tyske producent Junghans som er kendt for sin høje kvalitet.

Køber du et Lovewood ur kan du roligt placere det på et helt central og iøjenfaldende sted i hjemmet og det vil bidrage med elegance og eksklusivitet til din boligindretning. Lovewood uret er med andre ord til dig der holder af godt danske design og som godt kan lide når noget eller nogen tør skille sig lidt ud fra mængden.

LoveWood Thule barstol og skammel

Et andet af deres af Lovewoods produkter som har ramt lige i hjertet af den danske befolkning er deres helt unikke Lovewood Thule barstol og Thule skammel. Både barstolen og skamlen har et let og tidløst design som er stærkt inspireret af den grønlandske fangerskammel, og deraf navnet Thule skammel.

Thuls stool fra Lovewood fås i tre forskellige højder og med ben i enten eg natur, røget eg eller sortbejdset eg. Selve sædet på Lovewood Thule barstol og skammel er betrukket med semi anilin læder og polstret således at  siddekomforten er helt i top. Noget at det vi særligt faldt for ved Lovewood Thule barstolen er dens store elegance. De slanke ben og de dekorative lædersnore giver tilsammen et både unikt, elegant og meget genkendeligt look som vi ikke har set magen til andre steder. Lovewood Thule barstolen vil uden tvivl pynt i ethvert køkken og da siddekomforten ligeledes er i top, vil der nok blive rift om de gode siddepladser. Alle produkterne fra Lovewood er designet af firmaet selv og alle produkterne er indbegrebet af flot design og godt dansk håndvære og er fremstillet med største kærlighed og omtanke.

Lovewood står også bag de skønne fyrfads lysestager The Donut, som er en serien af enkle og smukke lysestager i farver og design og kan bruges overalt og hvis form tager sit afsæt i den runde donut, The Donut lysestagerne kan stå alene eller man kan mikse dem i farverne og derved skabe sit helt eget look.

Alle deres produkter er designet i Danmark og produceret på Lovewood's værksted, hvilket sikrer dig produkter af højeste kvalitet i et bæredygtigt design.