Livink

Velkommen til det spændende brand Livink, som blandt andet har designet de flotte og meget populære Braid puder og de finurlige og altid charmerende moodcups. Livinks spændende designunivers har fokus på moderne, personlige og originale designs og brandet har formået at gøre indtryk på mange. På de sociale medier, ser man det ene farvestrålende billede efter det andet, med de smukke designs fra det lille jyske firma.

1 vare(r)
Tilbud
LIVINK Braid Pude Bordeaux-20

Pris: 549,00 DKK

Specialpris 399,00 DKK

1 vare(r)

Historien bag Livink

Tilbage i 2014 startede Pernille Riis og Tanya Louise Wija Nielsen brandet Livink i fællesskab. De er begge fra Holstebro og har begge været igennem svære sygdomsforløb, der blandt andet har givet dem inspirationen til at starte virksomheden sammen og derigennem hjælpe andre, der måske ikke passer ind i et 8-16 job. I 2015 tog Pernille og Tanya en uddannelse som mentorer og blev derfor godkendt som virksomhedscenter i Holstebro kommune. De og dermed Livink er derfor godkendt til, at hjælpe andre der har været igennem et sygdomsforløb tilbage, på det til tiden hårde, arbejdsmarked igen. Hos Livink er der plads til 2 personer i arbejdsprøvning, af gangen.

Pernille og Tanya har skab et unikt brand med personlige og unikke designs, som har fundet vejen hjem til mange danske stuer. Det er tydeligt at mærke, at der er liv og sjæl bag det lille jyske brand og vi er her hos Designme sikre på, at de nok skal nå rigtig langt med deres flotte designs!

De smukke Braid puder

Vi faldt pladask for de flotte og meget dekorative Braid pyntepuder her på kontoret, og vi kan tydeligt se, at vi ikke er de eneste. Puderne adskiller sig fra mængden med deres smukke flet. Puden er elegant samtidigt med at den er iøjefaldende. En pude af høj kvalitet, som man ikke lige sådan kommer udenom!

De smukke Livink puder findes i fire smukke farve, så der er gode muligheder for, at kombinerer flere af dem i samme sofa eller at finde én, der passer perfekt med sine eksisterende pyntepuder. Puderne er fremstillet i uld og viskose. Viskosen, som er et produkt der er udvundet af planter såsom bambus eller soja, gør at puderne ikke kradser. På alle puder finder man en flot label af kernelæder med Livinks logo.

Sjove og finurlige moodcups

De charmerende moodcups er designet og produceret i samarbejde med keramikeren Dima fra Israel. De er alle håndlavet og derfor får man også et helt unikt produkt, som ikke er magen til naboens. Under bunden finder du graveringen ”Dima for Livink” – denne er også lavet i hånden af dygtige Dima.

De søde kopper findes i flere udgaver og der er gode muligheder for, at benytte dem til alverdens ting. Benyt dem som traditionelle kopper til enten varme eller kolde drikke. Brug dem til opbevaring af makeup eller vatpinde på badeværelset eller plant en lille kaktus eller pilea i en af de charmerende moodcups og sæt den på hylden i stuen. Kun fantasien sætter grænser. Vælg lige netop det moodcup du synes bedst om. Skal dit kop lave kysmund? Give dig et stort smil? Eller er du mere til det lidt sure ansigt?