House Doctor

House Doctor

House Doctor er et dansk ejet familie designbrand, der har eksisteret siden 2001. Deres flotte og unikke produkter står højt på manges ønskesedler og det er næsten umuligt, at komme udenom deres utallige kreationer. Brandet designer og fremstillet både møbler, spejle, lamper, hylder, kurve, tekstiler, knage, glas og meget meget andet. Deres univers er inspirerende og man bliver alt for nemt fristet. Vi er glade for at forhandle det populære brand - og vi ser frem til at følge deres rejse og mange smukke items i fremtiden.

73-89 af 89
Tilbud
HouseDoctorWallsRundSpejlLilleRosaGuld-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 444,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorWallsRundSpejlLilleGr-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 444,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorClubGulvlampe-20

Pris: 2.499,00 DKK

Specialpris 1.850,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorVirarHylde-20

Pris: 799,00 DKK

Specialpris 599,25 DKK

Tilbud
HouseDoctorTwiceVglampeMessing-20

Pris: 1.449,00 DKK

Specialpris 1.073,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorTwiceLoftlampeMessing-20

Pris: 1.594,00 DKK

Specialpris 1.180,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorTwiceBordlampeMessing-20

Pris: 1.699,00 DKK

Specialpris 1.258,00 DKK

Tilbud
Flere farver
HouseDoctorPreaKnagerkke-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 185,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorTagHyldemKnagerkke-20

Pris: 999,00 DKK

Specialpris 740,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorMolecularLoftlampeLille-20

Pris: 2.199,00 DKK

Specialpris 1.628,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorMolecularLoftlampeStor-20

Pris: 1.899,00 DKK

Specialpris 1.406,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorThrissurVgur-20

Pris: 599,00 DKK

Specialpris 444,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorBidarHvidLampeskrmStor-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 371,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorBidarHvidLampeskrmMellem-20

Pris: 299,00 DKK

Specialpris 222,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorBidarHvidLampeskrmLille-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 148,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorBidarSandLampeskrmLille-20

Pris: 199,00 DKK

Specialpris 148,00 DKK

Tilbud
HouseDoctorBookHyldeHvid-20

Pris: 699,00 DKK

Specialpris 518,00 DKK

73-89 af 89

Historien bag House Doctor

House Doctor er et brand med fart på. Rejsen startede i 2001 og siden har de lagt utallige varenumre bag sig. De tre søskende Gitte Juhl Capel, Klaus Juhl Pedersen og Rikke Juhl Jensen har skabt en fælles design virksomhed og deres kreative og legende tilgang til formgivning, materialer og design, har givet dem stor national og international succes.

Designsuccesen har hovedsæde i det midtjysk - nærmere bestemt Ikast og de internationale forhandlere strækker sig helt fra Europa til Japan og New Zealand. Deres store udvalg af hverdags produkter bliver designet med et øje for detaljen og uden at gå på kompromis med kvaliteten. De er dygtige til at forny sig, have en finger på pulsen og hele tiden stræbe efter at skabe nutidige designs. Vi kan ikke få armene ned over deres gå på mod og evige opfindsomhed og vi håber I har samme begejstring for deres kreationer, som vi.

En del af noget større

I 2019 blev House Doctor en del af en bredere paraply - nemlig Society of Lifestyle. Den succesfulde virksomhed, der i dag tæller hele fire brands, som alle har vær deres force indenfor liftstils segmentet. Passionen til at skabe smukke produkter gennemstrømmer det familieejede multi-brand firma ved Ikast. Innovation og kreativitet er så stor en del af deres DNA.

Den spændende virksomhed vokser sig hele tiden større og vi glæder os til at komme med på rejsen og løfte sløret for nye tiltag, brands og produkter i samarbejde med Society of Lifestyle. Deres smukke lokaler i det midtjyske, som vi har fået æren af at besøge, er unikke, inspirerende og et fantastisk steder, at lade sine interiør og boligindretnings drømme få frit spil.

Stort og spændende udvalg

House Doctors udvalg spænder enormt bredt og nye flotte produkter ser hele tiden dagens lys. Brandet udmærker sig på mange produktgrupper - både når det gælder interiør og møbler. Vi udvælger løbende produkter ud fra popularitet, relevans, sæson og personlig smag. Som altid vil vi meget gerne modtage ønsker fra vores kunder, da vores udvalg jo også gerne skal afspejle jeres favoritter.

Vi har forsøgt på bedste vis at overskueliggøre vores udvalg fra House Doctor ved at inddele det i en række overordnet kategorier. Du finder derfor alle lamper fra House Doctor i en kategori, mens spejle findes i en anden og så videre. Ønsker du derimod at se og blive fristet af hele det spændende sortiment, vi tilbyder fra det populære brand, så skal du blot kigge lige herover.

Som tidligere nævnt udmærker House doctor sig indenfor mange forskelligartede design kategorier - både når det gælder interiør og møbler. Vores udvalg strækker sig fra bløde tekstiler til rummelige skabe og dagligt bliver vi inspireret til at nye flotte designs skal repræsenteres på vores webshop.

Mange favoritter

Som nævnt står House Doctor bag en lang række produkter - og flere af disse er med tiden blevet meget populære. Vi nævner i flæng Walls spejlene, Bath trådkurvene, Twice lamperne, Chaka vasketøjskurvene, Bidar lampeskærmene, Molecular lamperne, Text knagerne og så uendelig mange flere. Vi forstår godt hvorfor flere af disse designs er blevet jeres favoritter. Formgivningen er tidløs, kvaliteten i top og så formår House Doctor at holde deres designs i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Man kan derfor for forholdsvist få midler skabe lidt forandring i hjemmet f.eks. med en lille hylde, en skulpturel lampe, en moderne knagerække eller et stilsikkert vægur. Gå på opdagelse i det fine sortiment og bliv fristet til dit næste indretningsprojekt.

House doctor har en finger på pulsen og holder hele tiden et vågent øje med indretningstendenserne i både ind og udland. Sukker du også efter de dygtige influencers idérige og smukke hjem, så er brandet her et af dem der er smarte at holde øje med. Boligindretnings entusiaster bliver inspireret af House Doctor og omvendt.

På grund af brandets popularitet oplever vi desværre også ofte stor efterspørgsel på deres mange favoritter. Det kan derfor være en rigtig god idé at lægge en bestilling ind i god tid, for at du sikrer dig en del af den næste levering. Vi hjælpen altid gerne på mail eller telefon, hvis der skulle opstå spørgsmål eller lignende. Så tøv ikke med at kontakte os.

Hvorfor House Doctor?

House Doctor er skabt med ønsket om at inspirere og hjælpe folk med at skabe deres egne unikke hjem - med rum der er i balance, simple stilfulde løsninger og en stor portion autenticitet. Brandet har rødder i de skandinaviske design traditioner, men er ikke bange for at byde det med industrielle design indenfor og krydre med en smule inspiration fra resten af verdenen. Deres kollektioner er nøje gennemtænkte og fyldt med unikke items, som giver slutbrugeren mulighed for at indrette med en personlig og spændende produkter. Alle brandets produkter er designet i deres smukke faciliteter i Midtjylland. Hver detalje bliver vendt, fordi visionen om at alle produkter, man har i sit hjem skal have betydning og være velovervejet. Produkterne skal nemlig være andet end blot smukke - de skal også vække ens følelser.

Gå på opdagelse i deres spændende univers og få fornyet inspiration til hvilke smukke og unikke designs der kunne passe ind i lige netop dit hjem. Måske produkterne vækker lysten til et stort projekt i stuen, en lille omrokering på kontoret eller blot en ny praktisk løsning til entréen der kan gøre hverdagen lettere. Lige meget hvor besøget tager dig i retning af, vil vi blot ønske dig rigtig god fornøjelse.