Ferm Living

Ferm Living

Hvis du vil have moderne design og flotte grafiske udtryk hjem til din bolig, så er brandet Ferm Living helt sikkert noget for dig. Se de mange flotte puder, plaider, tæpper, sengetøj, bruseforhæng, vasketøjskurve, håndklæder, wire baskets, hylder, børnelamper, hexagon potter, plant stands og ikke mindst de skønne plantekasser fra Ferm Living. Herman møbelserien byder på flotte stabelstole, lækker lounge stole og klassiske taburetter. Ripple serien byder på smukke glas og karafler til hverdag og fest.

1-36 af 1041
Nyhed
FermLivingSlopeHyldeStorm-20
1.499,00 DKK
Nyhed
FermLivingSlopeHyldeCashmere-20
1.499,00 DKK
Nyhed
FermLivingDamoGlassCentrepiece-20
Nyhed
FermLivingOffsetSengetppe-20
999,00 DKK
Nyhed
FermLivingAmphoraVaseStor-20
999,00 DKK
Nyhed
FermLivingAmphoraVaseLille-20
Nyhed
FermLivingSerenaKopOffWhite-20
Nyhed
FermLivingSerenaKopGrn-20
229,00 DKK
Nyhed
FermLivingAthensTppeJuteStor-20
Nyhed
FermLivingAthensTppeJuteLille-20
Nyhed
FermLivingAthensLberJute-20
1.999,00 DKK
1-36 af 1041

Ferm Living - Passion For Design

Ferm Living blev stiftet tilbage i 2006 af den danske designer Trine Andersen. Eventyret startede i en lille lejlighed i Aarhus, hvor hun i forbindelse med sin egen indflytning og renovering, skulle bruge noget flot tapet, men ikke rigtig kunne finde noget der matchede hendes stil. Det blev startskuddet til brandet og den første kreation var da også flot og moderne tapet. Siden 2006 er der løbet meget vand i åen og Ferm Living er i dag et stort og velkendt brand og med et bredt sortiment af designprodukter til hjemmet. Noget af det som særligt kendetegner brandet er lysten til farver, grafisk design og rene linjer. Ferm Living er i dag frontløber når det gælder interiør til hjemmet og brandet sætter en høj barre når det gælder design og kvalitet.

Ferm Living er kendt for sine flotte og brugbare designs til hjemmet. Ferm Living har et bredt sortiment og byder på flot design til alle husets rum og til såvel store som små. Ferm Living er ikke bange for at trække farver og mønstre ind i boligindretningen og nyder at blande det stilrene og stringente med det farverige og grafiske.

Sortimentet byder bl.a. på lækre puder til sofaen og sengen i flotte farverige mønstre, teksturer og stof. Du finder også puder, der kan bruges udenfor og som er lavet af genanvendte plastikflasker. Til pudesortimentet fra Ferm Living, hører altid matchende tæpper og plaider i smukke designs og altid i god kvalitet.

Vi er stolte over at være Ferm Living forhandler og ligger stor vægt i at tilbyde vores kunder en så stor del af deres sortiment som muligt. Der findes efterhånden et stort udvalg af Ferm Living forhandlere, men vi forsøger at skille os ud fra mængden, både ved hjælp af udvalg, leveringstid og præsentation af de mange smukke og brugbare produkter fra det populære brand.

Dekorative pyntegenstande til boligen

Ferm Living er en stor leverandør af dekorative pyntegenstande til boligen. Om det så er vaser, lysestager, kurve eller plantekasser, så finder du det her. Ferm Living laver sjældent produkter, der ikke har et arkitektonisk og dekorativt design, hvorfor en simpel lysestage og pynter flot i indretningen, selv når lyset ikke er tændt deri. Det samme gælder for vaserne, der også er flotte i sig selv uden blomster. Kurvene har også enten flere funktioner eller et sjovt design, der gør at de bliver en del af legen. Dette ses f.eks. med pære- og æblekurvene.

Mangler du en flot og dekorativ måde at tilføre grønne planter til din boligindretning, så har Ferm Living lavet en række urtepotter og tilbehør hertil. Deres populære Plant Box serie vokser også år for år og bliver udvidet med praktisk tilbehør samt i andre varianter og størrelser. Ferm Living gør det nemt at tage naturen med indenfor på en pæn og moderne måde. De mange forskellige farvevarianter gør det også nemt at finde et produkt, der passer perfekt ind i dit hjem.

Flotte og lækre tekstiler til hjemmet

Til soveværelset byder Ferm Living på et fantastisk sortiment af sengesæt i skønne farver og flotte mønstre, og de fleste af deres sengesæt fås både i baby, junior og voksen størrelse. Sortimentet af sengetøj består af afdæmpede designs og designs med mere spræl og liv. Nyt sengetøj kan være en nem måde at give nyt liv til rummet på - om det så er soveværelset eller børneværelset. Sengetøjet er også ofte en del af en serie med samme mønster, og det er derfor nemt at skabe en rød tråd i indretningen, hvor det samme mønster går igen.

Du kan også vælge at dække sengen med et flot sengetæppe. På den måde får du et ensartet og rent look hele året.

Til Børneværelset byder det interessante brand også på mange lækkerier. Smukt sengetøj, sjove puder og dekorative tæpper, der ligger op til leg. Om du så leder efter noget til den helt lille eller det lidt større barn, så finder du helt sikkert noget i Ferm Living Kids kategorien. Sortimentet byder bl.a. på søde musikuroer og matchende puder, knager med dyremotiver samt tuftede tæpper til gulvet med dyremotiver.

Til badeværelset byder det populære brand på et all around sortiment bestående af håndklæder i økologisk bomuld, bruseforhæng og vasketøjskurve. Til de skønne håndklæder finder du dekorative håndklædeholdere, hvor der også findes matchende toiletrulleholdere til.

Ferm Living har ikke glemt køkkenet. Her byder deres tekstil sortiment på forklæder, viskestykker, grydelapper og ovnhandsker i matchende designs. Viskestykker, grydelapper osv. behøver ikke gemmes væk, da de kan være med til at pynte fint i køkkenet.

Lamper i moderne design

En stor del af Ferm Livings sortiment består af lamper til stort set alle boligens rum. Her finder du flotte væglamper, pendler, bordlamper, gulvlamper og lamper til børneværelset. Du kan også vælge at sammensætte din egen lampe vha. Collect Lighting serien, hvor du selv mikser fatning og lampeskærm.

Til børneværelset finder du de populære lamper med forskellige motiver. Disse giver et behageligt lys og holder dit barn trygt om natten. Du finder også dekorative rattan lamper, der tilfører et fint touch til børneværelset.

Fælles for de mange fine lamper er den suveræne kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med design og funktioner. En lampe fra Ferm Living vil med garanti fungere som et dekorativt element i indretningen - om lyset er slukket eller ej.

Møbler med stil og elegance

Ferm Living møbel kollektionen består af borde, stole, taburetter og skabe i moderne designs, hvor der leges med farver og former. Du finder et bredt udvalg af spisebordsstole, loungestole, sofaer, borde, sideborde, sofaborde, vitrineskabe og skænke. De forskellige møbler kommer ofte i flere forskellige farver, så det er nemt at finde et møbel, der passer ind i dit hjem. Du finder også statement møbler, der er særligt dekorative eller har en farve, der skiller sig ud fra mængden.

Der er mange muligheder for at sætte dit eget præg på et Ferm design. Se dig om og lad dig inspirere. Kombinationen af grafiske prints, bløde former og elegante farvekombinationer vil give dig lyst til at prøve at sammensætte selv og skabe nye udtryk i din indretning.

Hos DesignMe er vi vilde med Ferm Living og det håber vi også du bliver.