Ferm Living Sofaer & Daybeds

Ferm Living Sofaer & Daybeds

Det unikke og trendskabende danske designer brand Ferm Living har et sortiment der spænder lige fra teskeer til sofaer. Og netop en Ferm Living sofa er et stykke design udover det sædvanlige. Vi har samlet de smukke, komfortable og iøjefaldende sofaer og daybeds fra det eftertragtede brand her og håber det kan vække din interesse. De smukke kreationer findes i flere størrelser og med materialer i mange farver, mønstrer og strukturer. Vi håber at du finder din favorit.
1 vare(r)
Tilbud
FermLivingKonaSengNatur-20

Pris: 8.799,00 DKK

Specialpris 6.666,00 DKK

1 vare(r)

En smuk Ferm Living sofa

En Ferm Living sofa er som nævnt tidligere et sublimt stykke design, som vil skabe glæde og begejstring i mange år. En sofa er et af de mest benyttede møbler i hjemmet og foruden at være behagelig at side i, må den også gerne se godt ud. Ferm Living designer og fremstiller både sofaer og daybeds hvor kvalitet, komfort og design går op i en højere enhed. Se de mange smukke Ferm Living sofaer her og bliv forelsket. Især den populære Rico serie har mange designelskere fået øjnene op for - og vi forstår godt hvorfor. En sofa fra Ferm Living er en god investering, hvis du har sans for kvalitet og design og simpelthen ikke vil nøjes.

Ferm Living er også idémageren bag en række tidløse og praktiske daybeds til den moderne boligindretning. Daybeds har fået et come back og vi ser de smarte møbler hos flere og flere fremtrædende danske designere. En Ferm Living daybed har flere formål og med gode muligheder for at vælge lige netop den farve, kvalitet, type og struktur, man måtte ønske madrassen i, så får man et unikt møbel. Benyt din nye daybed i gæsteværelset eller kontoret som ekstra seng, i stuen hvor den både pynter og er en fin ekstra siddeplads eller i soveværelset og garderoben, hvor den er perfekt til at ligge og tage tøj på.