Ferm Living Jul

Ferm Living Jul

I denne Kategori, som vi har valgt at kalde "Ferm Living Jul" finder du alle de smukke juleting fra deres sortiment. Mest populære er nok deres efterhånden meget kendte juletræstæpper, lyseholdere og juletræsstjerne i messing og deres flotte juletræsfod i enkelt design. Men deres sortiment byder også til julepynt til de mindste, så som deres julesokker eller julekalender med 24 lommer til pakker.

 

1-36 af 84
Nyhed
FermLivingVelaTopstjerneNatural-20
Nyhed
FermLivingVelaJulesokNatural-20
Nyhed
FermLivingFlakeJuletrsfodSort-20
Nyhed
Tilbud
FermLivingWinterForestJuletrstppeDarkGreen-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 395,00 DKK

Nyhed
Tilbud
FermLivingWinterForestJuletrstppeSage-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 395,00 DKK

Tilbud
FermLivingSwayCandelabraLysestageCashmere-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 349,00 DKK

Tilbud
FermLivingPatchworkJulesok-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 159,00 DKK

Tilbud
FermLivingCLOSEDAmandaPapirStjernerStaf3-20

Pris: 169,00 DKK

Specialpris 119,00 DKK

Tilbud
FermLivingBlockLysestageMessing-20

Pris: 299,00 DKK

Specialpris 222,00 DKK

Tilbud
FermLivingMiniatureLysStaf24CalmBlend-20

Pris: 99,00 DKK

Specialpris 49,00 DKK

Tilbud
FermLivingSpikeSlimLysStaf8Rust-20

Pris: 149,00 DKK

Specialpris 75,00 DKK

1-36 af 84

Pynt flot op med Ferm Living jul

Vores kategori Ferm Living Jul, indeholder alle vores design favoritter fra Ferm Livings julesortiment. Det at fejre jul er noget ganske særligt.

Julehyggen breder sig for alvor når kasserne med Ferm Living julepynt findes frem fra gemmeren og de små søde nips stilles frem. For mange er julepynten en pæn blanding af nostalgi og æstetik. Små søde julehjerter, der er flettet i en hyggelig stund, og som når de findes frem, bringer dejlige minder frem. Hjemmefabrikerede nisser som måske er gået i arv i generationer og som måske mangler det ene øje, men som ikke bare kan erstattes med noget nyt fra supermarkedet. Julen er også den tid hvor mange synes at hjemmet godt må fremstå med lidt ekstra glans og glitter og hvor det stilrene og stringente godt må udfordres med nips og nisser og stearinlys i lange baner.

Vores sortiment af Ferm Living julepynt synes vi er både flot og stilfuld og samtidig megen tro mod de gamle juletraditioner. Sortimentet består bl.a. af forskellige modeller af den populære Ferm Living julesok til familiens mindste, som jo skal bruges hvis julemanden og hans rensdyr skulle komme et smut forbi med gaver. Eller hvad med en Ferm Living julekalender med plads til 24 gaver.

Når juletræet skal pyntes, er der også hjælp at hente hos Ferm Living Jul. Den elegante Ferm Living juletræsfod i pulverlakeret metal, og som fås i enten en sort, grå eller messing udgave, sikrer dig at juletræet står lige og stabilt. Under træet kan du så lægge et skønt Ferm Living juletræstæppe. Dette finder du i flere fine farver og mønstre. Et Ferm Living juletræstæppe i en smuk og harmonisk farve er med til at fuldende looket, når juletræet skal pyntes og gøres klar til den store aften.

Når træet skal pyntes og stråle i al sin pomp og pragt, så sæt prikken over i’et med en Ferm Living juletræsstjerne i messing og de små fine lyseholdere som ligeledes er fremstillet i messing. En Ferm Living juletræsstjerne har i mange år været en bestseller til jul, så her går du ikke galt i byen.

Dyk ned i vores Ferm Living jul kategori og find et stilfuldt og tidløst sortiment af Ferm Living julepynt, som holder i mange år frem. Passer du godt på dine ting, kan julepyntet sågar gå i arv. Hvert år bliver der tilføjet nye produkter til Ferm Living jul kategorien, så du altid er sikret julepynt, der passer til tidens trends og tendenser.