Fablewood

Fablewood

Fablewood er træfigurer, du selv skal samle. Træfigurerne bliver samlet ved hjælp af magneter på de forskellige dele. Det danske brand er især populær blandt de små børn, hvor de kan få lov til at sætte fantasien løs ved at skabe deres helt egne fabeldyr. Du skaber dit eget fabeldyr ved at mikse de forskellige træfigurer og sætte dem sammen på en helt ny måde. Fablewood laver ikke blot kreative dyr, men også pynteting, der passer godt ind i det moderne hjem. Sæt fantasien løs hos børn og voksne med de magnetiske træfigurer fra Fablewood.

37-50 af 50
Tilbud
FablewoodGirafLille-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 149,00 DKK

FablewoodBjrnLille-20
249,00 DKK
Tilbud
FablewoodKrokodilleLille-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 159,00 DKK

FablewoodNsehornLille-20
249,00 DKK
FablewoodElefantLille-20
299,00 DKK
Tilbud
FablewoodStrudsLille-20

Pris: 249,00 DKK

Specialpris 115,00 DKK

FablewoodBabypingvin-20
249,00 DKK
FablewoodPingvin-20
399,00 DKK
Fablewoodlling-20
249,00 DKK
FablewoodAnd-20
399,00 DKK
Tilbud
FablewoodBjrn-20

Pris: 499,00 DKK

Specialpris 374,00 DKK

FablewoodPapegje-20
499,00 DKK
FablewoodKrokodille-20
499,00 DKK
FablewoodGorilla-20
499,00 DKK
37-50 af 50

Hvem gemmer sig bag de fantasifulde dyr?

Bag det unikke brand gemmer sig Kristian, Rasmus og Lars - og deres mission er at design ikke kun skal ses, men derimod opleves. De mener at opleveres kun bliver større ved at oplevelsen sker igennem sanserne. Man skal kunne mærke design - og det er vi slet ikke i tvivl om at de lykkelige ejere af de fantasifulde Fablewood dyr, kan. Måske har I hørt om Fablewwod igennem Kickstater - hvor de dygtige herrer nemlig startede deres eventyr. De fantasifulde træfigurer og det unikke design med plads til leg og fantasi vandt hurtigt danskernes hjerter - og vi er glade for at kunne forhandle de unikke produkter. Vi glæder os til at følge rejsen og møde endnu flere søde kreationer.

Produktionen af både den finurlige Fablewood pingvin, den farlige Fablewood krokodille, den populære Fablewood gorilla eller én af de andre spændende magnetiske træfigurer, er udarbejdet med et ansvar både for arbejdsmiljø og det miljømæssige aftryk. Netop dette er noget der ligger ejerne bag meget på sinde. Derfor bliver der også for hver Fablewood and, papegøje, krokedille (eller hvilket som helst anden figur) der bliver solgt, plantet 5 træer - via det vigtige ”Eden projects”, som ikke kun har fokus på genplantning, men også afhjælpning af fattigdom ved at styrke mindre lokalsamfund i udsatte områder.

Lad fantasien få frit spil

De fine Fablewood dyr, er træfigurer man selv kan samle. Dyrene bliver samlet vha. de usynlige magneter i de forskellige dele. De skjulte magneter er med til at give det minimalistiske design, som kendetegner Fablewood. Fablewood dyrene henvender sig specielt til børn, men voksne sjæle kan også sagtens være med. Det er nemlig i samleprocessen man kan stimulere fantasien hos både børn og voksne. Skab dit eget fabeldyr ved at mikse forskellige dyr. Så kan Fablewood gorilla lige pludselig flyve og krokodillen få næb. Så er en kroko-and og en bjørne-gøje ikke så mærkelige mere.

På gavejagt?

De kære træfigurer er den perfekte gaveidé både til store og små. Figurerne lever op til sikkerhedsstyrelsens og EU’s anvisniger for legetøj - hvilket gør dem CE-godkendt fra 1 år og opefter. Den fine Fablewood papegøje er en perfekt gave til den snakkesalige tante, den farlige Fablewood bjørn er med garanti et hit hos lillebror og den søde og kære Fablewood ælling er den fineste barsels- eller dåbsgave. De populære figurer kan nemlig både stå til pynt på hylden i stuen eller pynte på børneværelset indtil junior er gammel  nok til at få den i hænderne - og legen kan begynde.