Elements Optimal

Elements Optimal

Danske Elements Optimal laver både accessories til hjemmet og børnemøbler. Fælles for alle slags produkter er det stilrene design, som har fået et strejf munterhed over sig. Virksomheden er dansk, men designene er internationale, da flere af designerne bag er udenlandske, herunder nationaliteter fra Frankrig, Spanien og Japan. Med produkter fra Elements Optimal får man både produkter som er funktionelle og sjove at bruge, men som samtidig er utroligt smukke at kigge på.

27 vare(r)
Elements Optimal Zoo Panda-20
2.995,00 DKK
Elements Optimal Zoo Whale-20
2.995,00 DKK
27 vare(r)

Om Elements Optimal

Nicole og Tor Vitner Servé lancerede i 2013 Elements Optimal, og forbrugere verden over så for første gang de legesyge og smukke designs skabt af virksomheden. Ambitionen er at skabe originale, ikoniske klassikere, i en tidløs ånd. Der er stort fokus på kvaliteten, hvorfor alle produkterne fremstilles af uddannede fagfolk. Både Nicole og Tor Vitner Servé laver som designduo designs for brandet, men de arbejder også sammen med eksterne, udenlandske designere. De vægter design samarbejdende højt, og sørger altid for at vælge innovative og selvstændige designere fra hele verden. De har blandt andet arbejdet sammen med den spanske designduo Bicolter, franske Ionna Vautrin, Les Graphiquants, Marc Venot, Twice og japanske Takeshi Sawada. På den måde sikrer de høj diversitet i produkterne, men sørger stadig for at skabe en gennemført rød tråd.

Den røde tråd

Produkterne er designet af flere forskellige designere, men bærer alligevel på samme identitet. Fælles for alle designs er nemlig det legende udtryk, kombineret med høj æstetisk kvalitet. Børnemøblerne fra Elements Optimal vil derfor ikke kun være et praktisk element på børneværelset, men også et smukt element i indretningen generelt. Det er produkter som sagtens kan få lov til at fylde i både stue og køkken, da de går fint i spænd med den typisk nordiske indretning. Det skyldes for eksempel valget af materialer og farver, og træ er ofte et element som indgår i produkterne, og skaber et meget skandinavisk look. Blandt de mest populære produkter findes for eksempel Bambi stol, Elefant stol og Ballon spejl. Der findes også et bord som er designet til at passe sammen med den søde elefantstol. Den smukke bambi stol findes også i en udgave som ko og får. Spejl ballon kommer i to forskellige størrelser, og kan på trods af sit barnlige udtryk, også sagtens bruges i en voksen indretning. Med et Elements Optimal spejl får man ikke kun et praktisk spejl, men også et yderst dekorativt element til sin indretning.

Den søde Bambi stol

Bambi stolen er hurtigt blevet et af Elements Optimals mest genkendelige produkter, og det er ikke uden grund. Designet er sødt og tiltalende, og stolen fungerer både som møbel og legeredskab for barnet. Den er fremstillet i solide materialer som massiv eg og valnød, og til sædet er der brugt kunstig pels, så den kan bruges på børneværelset uden man behøver tage stilling til brugen af ægte pels. Stolen kommer også i en fin udgave som henholdsvis ko og får, begge polstret i kunstigt skind. På grund af det flotte udseende vil Bambi stolen være et børnemøbel som bevidst får lov til at pynte – også i den voksne indretning. Det er japanske Takeshi Sawada som står bag designet, og det er også ham som har designet den fine Peacock blyantholder for Elements Optimal.