DCW Editions

DCW Editions

DCW Editions er et fransk lampe brand med mange populære lampekollektioner i deres portefølje. Hos DesignMe finder du f.eks. de flotte Mantis lamper, Lampe GRAS serien, Here Comes the Sun serien og mange flere! Du kan med garanti finde en lampe, der passer helt perfekt ind i dit hjem. Lampeserierne er en blanding af ældre designs, der stadig holder den dag i dag, samt nyere designs. Du finder desuden også en flot og dekorativ spejl serie, som virkelig skiller sig ud fra mængden på den gode måde. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de forskellige lamper.
1 vare(r)
Tilbud
Flere varianter
DCWEditionsLampeGRASVglampeNo304-20

Pris: 2.649,00 DKK

Specialpris 1.995,00 DKK

1 vare(r)

DCW Editions - Tidløse lamper

DCW Editions startede i 2008 med deres første lampekollektion: Lampe GRAS. Designeren bag denne serie er Bernard-Albin Gras, der designede lamperne i 1921. Denne lampeserie er det bedste eksempel på, at lamperne fra DCW Editions er tidløse i deres designs.

Senere kom Mantis serien i 2013 og Here Comes the Sun i 2015. Løbende kommer der nye kollektioner til, som f.eks. den nyeste serie ORG designet af Sebastian Summa. Mangler du en ny lampe til dit hjem, så vil en DCW Editions lampe med garanti falde i din smag, da der er så mange forskellige designs. DCW Editions er tidløse klassikere med en bred design inspiration, der rammer de fleste hjem.

Hos DesignMe er vi stolte forhandlere af DCW Editions og udvider løbende sortimentet, så du kan finde den helt perfekte DCW Editions lampe. Du kan altid holde øje med siden her eller vores nyhedsbrev, for at holde dig opdateret omkring nye kollektioner og udvidelse af sortimentet. Har du spørgsmål til lamperne, er du altid mere end velkommen til at ringe til os eller skrive en mail, så hjælper vi så godt vi kan.