by Viktor

by Viktor

byViktor er et dansk designbrand som udspringer af arkitekt og designer Ditte Viktor og hendes kreationer. Hendes speciale er indenfor produktdesign, boliginteriør og indretning og hun har et ønske om at hendes produkter skal være kendetegnet ved et rent og tidløst udtryk. Alle hendes produkter bliver designet og produceret i Danmark.

1 vare(r)
Tilbud
Flere farver
ByViktorbordTritaTableSmall-20

Pris: 2.299,00 DKK

Specialpris 1.299,00 DKK

1 vare(r)

ByViktor - Borde og Hylder i tidløst design

Velkommen til byViktor. Et lille dansk designbrand af arkitekten og designeren Ditte Viktor. Hendes produkter og designs er kendetegnet ved et tidløst og rent udtryk som kan passe ind i de fleste hjem.

Hendes designs kommer af kommer fra behov eller ønsker hun omgives af i sin egen hverdag. Hun ønsker selv at have produkterne helt tæt på, og er selv en del af processen lige fra den første spæde ide til produtype og det færdige produkt.

byViktor er kendetegnet ved tidløst og minimalistisk design og godt håndværk og med det klare formål at skabe harmonisk design, hvor form og funktion går op i en højere enhed.

ByViktor - Trita Table sofabord

byViktor er nok mest kendt for deres smukke sofaborde Trita Table, som er en eksklusiv bord-serie. byViktor Trita Table fås i en både stor og en lille model, samt i flere forskellige farver. De karakterfulde sofaborde er designet med en trekantet bordplade i birkekrydsfiner, som er belagt med moderne slidstærkt og farverigt linoleum på oversiden og sort laminat på undersiden. Den matte linoleum giver bordet et både eksklusive og unikt look. byViktor Trita Table har bordstel i pulverlakeret stål, hvilket er med til at give bordet noget maskulinitet og tyngde.

Bordet passer godt ind i adskillige miljøer, lige fra det etablerede moderne hjem til lejligheden hos den unge studerende.

ByViktor - Shelfish hylden i multifunktionelt design

ByViktor Shelfish hylden er endnu en af byViktors unikke produkter og navnet afspejler hyldens mange muligheder. Hele ideen med Shelfish hylden er at skabe et multifunktionelt produkt hvis funktion afspejler hvem den er flyttet ind hos. Shelfish hylden kan bruges både i det lille køkken, på badeværelset, soveværelset, børneværelset eller i entreen. Dens mange lækre detaljer og udskæringer er med til at give hylden dens unikke look og mange funktionaliteter. Udskæringerne i siden kan f.eks bruges som en lille krog til viskestykker, nøgler, smykker eller håndklæder. den lange udskæring i bunden giver foruden et flot visuelt udtryk også den funktionalitet at glas kan tørre indvendigt efter opvask, selvom de placeres på hylden før de er helt tørre. Hvad du kunne bruge Shelfish hylden til...ja kun fantasien sætter grænsen

byViktor Shelfish hylden er fremstillet i pulverlakeret metal og et must have i det moderne hjem.

Håber i kan lide de skønne byViktor produkter for det kan vi....