Lykketrold Nøgleringe

Lykketrold Nøgleringe

Med de søde nøgleringe fra bySommer har du altid din personlige lykketrold lige ved hånden. Nøgleringen er ikke kun i flot design med krom og lædersnor, men også utrolig praktisk, da den indeholder en mønt til indkøbsvognen.

1 vare(r)
Tilbud
bySommer Lykketrold Nøglering Krom m. Blå læder-20

Pris: 99,00 DKK

Specialpris 79,20 DKK

1 vare(r)

Lykketrold som nøglering - En lykkebringer med på farten

Hos Designme finder du selvfølgelig også de små søde lykketrold nøgleringe fra bySommer. Nøgleringene blev designet i forbindelse med bySommers relancering af Thomas Dams legendariske lykketrolde som jo blev verdensberømte tilbage i 60érne, hvor de fik statussymbol som lykkebringere. Thomas dam ønskede at gøre op med holdningen af, at trolde var nogle der spredte uheld og ulykke og designede derfor den lille charmetrold med de store øjne og det karakteristiske store hår som hans egen lille lykketrold. trolden blev kendt som Gjøl-trolden som var navnet på den lille by ved limfjorden hvor Thoman Dam voksede op.

Da lykketroldene i 2015 blev relanceret, synes det derfor nærliggende også at lave en lille lykketrold nøglering, så man altid kan have sin lille personlige lykketrold lige ved hånden, eller som man kan give til en man holder af. De små lykketrold nøgleringe blev hurtigt et hit, da de både har en god symbolik, er i et flot design og super praktiske. Lykketrold nøgleringen er fremstillet i krom og fås i flere forskellige varianter og har en lille mønt til kundevognen og en flot lædersnor.
Med en bySommer lykketrold nøglering, har du altid din lille personlige lykketrold tæt ved hånden, og så sikrer den, at du aldrig står og mangler en mønt til indkøbsvognen når der skal handles stort ind. Det i sig selv kan man vel sige er lidt af en lykkebringer, for hvad er mere irriterende end ikke at kunne få en kundevogn, blot fordi man kun er kommet afsted med sit kreditkort.
Lykketrold nøgleringen er en sød og praktisk lille gave i et flot dansk design og med stor symbolsk værdi.
Lykketrold nøgleringe kommer i en lille æske og er klar til at blive overrakt til den heldige modtager.

Nøgleringen er perfekt til værtindegave i stedet for en blomst.

Hos DesignMe er vi sikre på at nøgleringene fra bySommer er kommet for at blive og hilser dem hjertelig velkommen i vores sortiment.