Lykkekrus

Se de sjove lykkekrus fra bySommer med små sjove citater og på bagsiden med en sort silhuet af lykketrolden. Serien består af i alt fire forskellige krus men hver sit lille lykkecitat. Den perfekte gaveide til en du holder af..
1 vare(r)
Tilbud
bySommer Lykkekrus 35 ml. LUCK IS-20

Pris: 99,00 DKK

Specialpris 89,00 DKK

1 vare(r)

BySommer - Lykkekrus der spreder glæde og smil

Hos Designme finder du selvfølgelig også de søde lykkekrus fra bySommer. Lykkekrusene kom i forbindelse med at bySommer relancerede de legendariske lykketrolde som jo er blevet et statussymbol som lykkebringer, og hvad er så mere nærliggende end også at lave et lille lykkekrus, som man kan give til en man holder af. Alle lykkekrusene er fremstillet i hvid porcelæn og udsmykket på den ene side med et lille lykkecitat og på den anden side med en sort silhuet af lykketrolden. Lykkekruset fra bySommer findes i fire forskellige varianter med hvert sit lykkecitat. Alt efter hvilket krus du vælger, får du følgende citat :

- 8 Billion people in the world and you are the only one that i want . 
- I am lucky to have you as my friend
- Luck is beliving you are lucky.
- The best time for new beginnings is now

Formålet med de søde lykkekrus, er selvfølgelig at sprede glæde og godt humør ved de sjove citater, som burde kunne få de fleste til at smile. De søde citaler refererer alle til at vi skal huskel at nyde livet og at sætte pris på de mennesker vi holder af. Det kan nogle gange være svært at få sagt de søde ord til hinanden, og her kan de skønne lykkekrus jo være en hjælp i den rigtige retning. Søde ord på skrift varmer også :-)
Lykkekruset har desuden en ekstra stor volumen på hele 35 cl. og kan dermed rumme en god stor kop kaffe. Endnu en skøn ting ved lykkekruset er at det er fremstillet som et termokrus, som sikrer at du ikke brænder fingrene når du skal nyde dine varme drikke. 
Lykkekruset fra bySommer er perfekt som værtindegave, gave til den unge student eller bare til en du gerne vil give en positiv tanke med på vejen.

Hos DesignMe er vi ret sikre på at disse skønne lykkekrus vil skabe glæde og godt humør i rigtig mange hjem.