by Piippola

by Piippola

By Piippola blev grundlagt tilbage i år 2010 af Taina Piippola. Produkterne er rustikke, enestående og inspireret af norden. Alle produkterne er fremstillet i materialet kelotræ. Kelotræ er også kendt under navnet Silver Pine Tree, som er 300-400 år gammelt selvdødt fyrretræ. Kelotræ er kendt for sin unikke patina og sølvfarvede skær. Denne farve fremkommer, fordi træet har udholdt det kolde arktiske klima i polarcirklen. Det sølvfarvede skær giver produkterne kant.

2 vare(r)
Tilbud
by Piippola Silver Pine Box m. sort låg-20

Pris: 279,00 DKK

Specialpris 179,00 DKK

Tilbud
by Piippola Silver Pine Toiletrulle holder-20

Pris: 349,00 DKK

Specialpris 149,00 DKK

2 vare(r)

Designeren bag By Piippola

Taina Piippola som står bag brandet ByPiippola kommer fra en lille landsby i det nordlige Finland, også kaldet Lapland. Taina har en for kærlighed for det nordlige udtryk og dette bærer hendes unikke og enestående designs også præg af. Naturen tages med ind og skaber en dejlig naturlig stemning indendørs.

De fine rustikke lysestager

De fine, unikke og enkeltstående lysestager er alle forskellige. De er forskellige da træet ikke er ens, og derved får man en unik lysestage der virkelig emmer af natur. Forskelligheden giver dette produktet kant og skaber et rustikt udtryk. Hertil er der tænkt på detaljen, hvilket ses ved at fyrfadslyset står i en håndlavet keramik indsats. Alt i alt skaber denne lysestage hygge og ro.

Pæne og unikke designs

Da produkterne er fremstillet i kelotræ, vil alle enkelte produkter være unikke og rustikke, da træet er forskelligt og har forskellige udtryk. Det skær som kelotræ har, gør at produkterne får denne enestående fremtoning. Da materialet er naturligt, gør at man ikke får et produkt der ligner hinanden hundred procent. Det er netop dette der gør at brandet ByPiippola er så spændende og produkterne så flotte.

Sortimentet fra By Piippola består af både de fine lysestager, køkkenrulleholder, toiletpapirholder, knagerække og en box med låg. Alle produkterne indeholder det unikke materiale kelotræ. At træet har dette skær, gør at produkterne kommer til at fremstå unikke og enestående.