Spinning Lamper

Spinning Lamper

De smukke og minimalistiske Lanper fra &tradition ved navn Spinning Pendel, er designet af Benjamin Hubert og er kendetegnet ved et harmonisk, urbant snit, overført til et elegant og tidsløst design. Spinning lamperne er en serie af flotte pendler som kan passe ind i de fleste hjem.

6 vare(r)
6 vare(r)

Benjamin Hubert - Lamper i moderne og mimimalistisk design

Benjamin Hubert står bag designet på den populære lampeserie - Spinning Pendant. Benjamin Hubert leder et team af industrielle designere, forskere og ingeniører, der løbende udfordrer konventioner om daglig brug af materialer. Bag deres valg af materialer og former ligger et grundigt analytisk arbejde i menneskelig adfærd og passion, med ønske om at kunne fremstille produkter der meningsfuldt engagerer sig med brugere og deres miljø. I deres arbejde med at opdage nye tilgange til skabe visuelt overbevisende produkter indenfor bl.a. møbler og belysning, har de vundet utallige priser for deres fantastiske arbejde og nytænkning. 

Lampeserien Spinning er opstået ud fra Benjamin Huberts fascination af det klassiske snurretop legetøj til børn. Men Spinning lamperne er ikke kun inspireret af barndomsfavoritten snurretoppen, men også af den måde hvorpå stålet drejes i form som små stålskruer på en stålbænk. Benjamin Hubert drives hele tide af hans nysgerrighed efter at finde nye løsninger og nye måder at anvende materialerne på. Fremstillingen af Spinning lamperne kræver en helt særlig spundet aluminiumsteknik og form og funktion møder hinanden på en innovativ måde. 
Spinning lamperne BH1 og BH2 er præget at design med fokus på helt rene linjer, hvor skønhed og enkelhed er nøgleordene.

Benjamin Hubert - Spinning Pendant Lampeserien

Med de skønne spinning lamper får du en lampe i et slankt, elegant og iøjnefaldende design, og som alligevel har noget tidløst og klassisk over sig. Spinning Pendlen er en afdæmpet lampe som så alligevel har noget glad, opmuntrende og livligt over sin form. Man kan sige at lampen både er rolig og stilfuld, men på samme tid også er sprudlende og kalder på din opmærksomhed. 

Spinning lamperne af Benjamin Hubert kan ligeledes føre vores tanker hen på formen at en smuk omvendt vase og den elegance og de rene linjer som kendetegner netop en flot slank vase. Med Spinning lamperne er det uden tvivl lykkedes for Benjamin Hubert at skabe en lampe som er indbegrebet af tidløs skønhed. De bløde kurver bidrager til ny æstetik, der vil tilføje en ubestemt elegance til ethvert rum. Spinning lamperne fås som sagt i to forskellige modeller hvor Spinning BH1 er den lille smalle model og Spinning BH2 den lidt større lampe som egner sig godt over spisebordet. De små Spinning BH1 lamper er super flotte over arbejdspladsen ved køkkenbordet eller i entreen, men uanset hvilken model du vælger, vil den helt sikkert blive et hit i din boligindretning.