Milk Lamper

Milk Lamper

Milk lampen er en serie at skønne bordlamper fra &tradition, som er designet af Norm Architects, Jonas Bjerre-Poulse og Kasper Rønn. Samspillet mellem den hvide glasskærm og benene i rundpudset træ er helt unik og er tro mod de gamle skandinaviske design traditioner. Den opale glasskærm sørger for et dejligt blødt og afdæmpet lys, og lys dæmperen kan bidrage til yderligere hyggebelysning. &traditions Milk lampe er ideel til hyggebelysning i stuen og nærmest et lille kunstværk i sig selv.

2 vare(r)
Tilbud
andtradition Milk Lampe Black Ask/Hvid Glas m. Sort stofledning-20

Pris: 995,00 DKK

Specialpris 696,50 DKK

Tilbud
andtradition Milk Lampe Smoked Ask/Hvid Glas m. Sort stofledning-20

Pris: 995,00 DKK

Specialpris 696,50 DKK

2 vare(r)

&tradition Milk Lampe - Bordlampe med skønhed og ynde

&tradition står bag den skønne serie af bordlamper som er designet af Norm Architects. Norm Architecks finder nye og spændende måder at udtrykke sig på i en gammel nordisk tradition af træ og glas. Milk lampen er mere end blot en bordlampe i traditionel forstand. Formålet med lampen var at designe en lampe som kunne sprede et blødt lys i rummet og som skulle kunne placeres i alle hjørner af hjemmet med henblik på at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære. Milk lampen blev hurtigt et kendt navn på danskernes læber og Milk lampen er da også blevet nævnt og beundret både i en række interiør magasiner, design blogs og på de sociale medier, hvilket helt sikkert har været medvirkende til den lille bordlampes hurtige vej til succes.

Bag Norm Architects og dermed de skønne Milk lamper står designerduoen Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn.

Milk lampe fra &tradition vil tilføre flot design og en hyggelig atmosfære til din boligindretning. Kombinationen af glas og træ giver Milk lampen et traditionelt nordisk look og gør denne lampe helt unik og tro mod de gamle skandinaviske design traditioner.

Milk Bordlampe - Designer lampe til både unge og gamle

Hos Designme er vi også helt vilde med de skønne Milk lamper og mener ikke det er en lampe der er til at komme udenom, når der snakkes flot og moderne boligindretning. Milk lampen er langt mere en blot en lampe der bidrager med lys til boligen. Lampen med sit opale gals og de små ben i træ, giver et helt fantastisk blødt og behageligt lys, som bidrager til en rolig og hyggelig atmosfære. Lampen kommer desuden med lysdæmper således at lysstyrken på bordlampen kan reguleres, så det frembringer den helt rette belysning til situationen.

Milk lampen kan anvendes stort set overalt i boligen og kan dermed have mange forskellige funktioner. Brug den på skrivebordet, på sengebordet, på børneværelset, på en reol i stuen, i vindueskarmen, på kommoden i entreen eller på som hyggebelysning på et lille bord ved siden af sofaen i stuen. Uanset hvor i boligen du placerer den lille genkendelige Milk lampe, vil den uden tvivl vække opsigt og være med til at sprede hygge og atmosfære.

Milk Lampe - Populær designerlampe i mange varianter

Milk lampen findes efterhånden i flere varianter, men fælles for dem alle er det hvide opal glas. Det der varierer er farven på de små træben, som kan fås i asketræ natur, røget ask eller i sort ask, samt farven på den tilhørende stofledning som kan være hhv. hvid eller sort.

Lampen i lyst asketræ fås med stofledning i både hvid og sort, hvorimod modellen med de røgfarvede og modellen med de sorte ben kun fås med den sorte stofledning.

Den lyse model vil selvfølgelig give et mere afdæmpet look og måske være lidt mindre iøjnefaldende i rummet, hvor lampen med de sort ben og den sorte ledning selvfølgelig vil gøre sig lidt mere bemærket, men vil også være et godt valg til den som måske godt kan lide selve lampen, men måske ikke er til det lyse træ og den tydelige åretegning.

Hos DesignMe er vi vilde med dem alle og fører selvfølgelig alle modellerne og skulle du være så uheldig at du kommer til at ødelægge den lille glasskærm, så sælges opal glassene også separat som reservedel til Milk lampen.

Uanset hvilken model af Milk bordlampe du vælger, vil du helt sikkert komme til at elske den.