Copenhagen Lamper

Copenhagen Lamper

Den flotte Copenhagen lampeserie fra &tradition er kendetegnet ved den unikke lampeskærm, der har en flot form. Derudover kommer de fleste Copenhagen lamper med en fod af patineret messing, som giver et klassisk look. Lampeskærmens form går igen i hele lampeserien enten som en opal lampeskærm eller en mat sort lampeskærm. En tidløs lampe, du kan have hængende eller stående i mange år fremadrettet. Du finder de flotte Copenhagen lamper som bordlampe, skrivebordslampe, væglampe, gulvlampe og en række pendler i forskellige størrelser.
11 vare(r)
11 vare(r)

&tradition Copenhagen Lampe – En klassisk og moderne lampe

Leder du efter en klassisk lampe, hvis design holder i mange, mange år frem? Så er &traditions Copenhagen lampe et rigtig godt bud. &tradition Copenhagen er en lampeserie, der er kendetegnet ved den opale lampeskærm med sin karakteristiske form og den patinerede messing. Begge dele komplimenterer hinanden rigtig godt og giver et klassisk look. Mangler du et godt lys til kommoden eller skrivebordet, er Copenhagen bordlampen et sikkert valg. Den flotte Copenhagen bordlampe er udstyret med en smart dimmer-funktion, så du kan justere lyset hen ad dagen. Om dagen får du et koldt, hvidt lys, som du når det bliver aften, kan dæmpe til et mere varmt lys. Dette er meget mere behageligt for øjnene og giver en anden stemning i rummet.

Leder du til gengæld efter en flot og tidløs pendel til over spisebordet, er den smukke Copenhagen pendel et godt valg. Du kan gå med én stor pendel eller flere mindre pendler. Det kommer helt an på hvilket look du går efter i rummet. Uanset hvad er en Copenhagen lampe et godt valg, om det så er over spisebordet, på skrivebordet eller i hyggehjørnet.

Den flotte Copenhagen lampe serie er designet af Space Copenhagen for &tradition. Space Copenhagens designtilgang beskriver de selv som ’Poetic Modernism’, hvor de med Copenhagen lampe serien balancerer modsætningerne klassisk og moderne på en flot og, ja nærmest, poetisk måde. Køb en Copenhagen lampe hvis du ønsker en lampe, der er et godt miks mellem det klassiske og det moderne.