Blown Lamper

Blown Lamper

Blown lampe-serien fra &tradition har alle håndblæste lampeskærme med et quiltet mønster. Dette er de to kendetegn, der gør Blown serien helt unik. Lamperne er designet af Samuel Wilkinson, og faktisk hans første designs for &tradition. Lamperne kommer desuden i to varianter: en transparent version og en sandblæst hvid version. Find Blown lampen som loftslampe, pendel og bordlampe. Vælger du bordlampen får du tilmed en flot fod af sort marmor med, som fuldender det klassiske og eksklusive look.
2 vare(r)
2 vare(r)

Blown Lampe – Antikt design i moderne klæder

Den flotte Blown lampe fra tradition, designet af Samuel Wilkinson, er inspireret af antikke sager og bær, her især hindbærret. Dette ses egentlig tydeligt på Blown lampens form, men alligevel ikke så tydeligt at man får associationer til et hindbær når man ser på lampen. Med den transparente &tradition Blown lampe får du et flot genskær, når lampen tændes. Ønsker du blot et mere nedtonet og sofistikeret lys, er varianten med det sandblæste, hvide glas et bedre valg.

Den flotte Blown lampe hænger flot for sig selv, men fungerer også rigtig godt i en klynge af Blown pendler. Dette giver et skulpturelt look til rummet – noget man ikke finder mange steder. Eller hæng blot én Blown pendel i dit foretrukne hyggehjørne for et flot lys.