&tradition Borde

&tradition Borde

Om du leder efter et flot og stilrent bord eller et mere skulpturelt et af slagsen, så kan &tradition levere begge dele. Med designere som Jaime Hayon, Luca Nichetto, Sami Kallio, Space Copenhagen og John Astbury, er du sikret et bredt udvalg af borde, der rammer en bred pallette af stilarter uden at gå på kompromis med kvalitet og nutidige trends. De flotte In Between SK4 og SK5 borde er populære og der følger desuden matchende stole til. Gå på opdagelse blandt de mange fede og unikke borde herunder og fint et der falder netop i din smag.

&tradition borde

Med et &tradition bord får du både kvalitet og design, der holder i mange år. &tradition er kendt for deres gode og eksklusive råvarer og brug af en bred pallette af designere, der giver en diversitet i produktsortimentet. Et &tradition bord kan komme i mange former og farver, lige fra rene træborde til de mere skulpturelle borde lavet af messing, marmor og jern.

Find et &tradition bord, der passer godt ind i dit hjem her hos DesignMe. Det kunne f.eks. være et flot In Between bord af røget eg. Det stilrene In Between bord findes i to længder når det gælder det klassiske spisebord og to størrelser i den runde version.