Applicata Track Coat Rack Knagerække - Eg Natur - 60 cm.

Varenummer:
5710565006526

Track Coat Rack fra Applicata er en æstetisk og funktionel knagerække i egetræ som er designet af den danske designer Anders Nørgaard.

Pris: 1.249,00 DKK

Specialpris 699,00 DKK

Du sparer 44%

På Lager

stra-icon

5 stjerner på TrustPilot

gls

FRAGT FRA 39 DKK

Track Coat Rack fra Applicata er en æstetisk og funktionel knagerække i egetræ som er designet af den danske designer Anders Nørgaard. Knagerækken er skabt med øje for både smukt formsprog og funktionalitet og den har fået sit navn – Track – ud fra den slanke vægskinne og de justerbare knage, der gør det muligt at indstille og juster knagerækken efter egne behov.
Applicata Track Coat Rack er en knagerække har en smukt minimalistisk design og er fremstillet af eg af høj kvalitet, så den vil fungere som blikfang i både moderne og klassiske omgivelser.
Applicata Track Coat rack fås i tre forskellige farver og fire forskellige længder. Hver knagerække kommer med et vist antal knage, som en del af pakken, men flere knage kan tilkøbes separat hvis man ønsker det, hvilket giver mulighed for frembringe sit helt eget look. Knagene kan justeres frem og tilbage og flere tilføjes eller nogle tages fra alt efter eget ønske og behov. Knagene sidder godt fast når de placeres i skinnen og gør det muligt at opbevare alt fra frakker, tasker og håndklæder på en god og sikker knage.

Placer knagerækken i din entre, i soveværelset eller på badeværelset, og du vil helt sikkert elske den.

Track Coat Rack fås i følgende størrelser:
Small: L: 30 cm. med 3 knager (2 small, 1 medium)
Medium: L: 60 cm. med 4 knager (2 small, 1 medium, 1 large)
Large: L: 90 cm. med 5 knager (2 small, 2 medium, 1 large)
XLarge: L: 120 cm. med 7 knager (3 small, 2 medium, 2 large)

Farve: Eg Natur
Størrelse: 60 cm.
Design: Applicata